Evo nakon par dana odsustva, sjeo sam na purejeta, pa reko usput da nabacim LOGčinu koliko ide ovako po slavonskoj.
Samo cu reci sljedece AHAAHHAAHHAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Dakle plakanje!!!!!! Evo sad sam u sred slavonske rastegao nrg-a, pohabano sranje, koje je vec odavno pred servis svijecice, remena i rolica. Dakle remen je 17.6mm, mozemo vaditi deklo i mjeriti posto sam ja to napravio priie par dana kad sam stavio zeleni centralni.
Gledajte rezultat, s tim da sam 10kg tezi i visi HAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
IDE to jos 2 do 3kmh GPSa
Dodji mi s pezom!!!!!!! ahahahahahahahahhaha Ulozi jos tisucu eura da dobijes 4kmh gpsa
Ima da ispostujes tatu matu!!!
Svi mi znamo srati, a ja cu pokupiti s kantom jupola sve drekece i ima da pospem po pezo vertikali
Jesi li svjestan posljedica kad te izbrasnarim?
Sramote za pezu?
Sve ovo sto si rekao ce ti past u vodu i ispast ce da si gluposti pricao
Eto ti rezultat, slozi jos malo tu pezu, ja necubraditi servis na nrgu da te ponosno satarem sa pohabanim nrgom purejet, i jos 10kg vise i veci otpor vjetra. Ima da purejet bude jaci za 100% od tog zamorceta jadnog i napacenog poluraspadajuceg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Znam da ne spavas mirno, ALI
dises li mirno sada??
AJMOOOOOOO ima da te izgazim, ajmooo heroju sad ces morati istrpiti kad si se tako naivno zaletio sa Samo Francuzom!!!!!
Idemo definirati datum i vrijeme i mjesto!!!!I evo tebi peza koja naprijed ima WC skoljku pa si kakaj u nju