Vi......ste smesni
Pa evo ja bi se nadovezo na temu, ako jos pricamo o puri i pezi, malo sam se pogubio u moru govana kroz ove 4 stranice, 5 vise ni ne znam.
Ovo je jedan klasicni primjerak dvojice fanatika, svak majstor u svom zanatu, pero u puri, suhi u pezi.
Pero ti si jedini koji ih ZNA slagati i jedino ih ti valjda vozis, i ne bojis se da ce ti stat jer ih znas u dusu i znas sta i kako.
Suhi je jedini koji hvali pezu jer ga ima sve ove godine i pronaso se na tom skuteru, i zna mane i vrline istih/og (govorim iskljucivo o SF1/2)
A sad slap to the face...purejet je super zamisljen skuter, ekonomican, ali ga je radio talijan i uvjek ce biti drek, ne zato sto ne valja, vec zato sto je skupo odrzavanje i ponovit cu opet, ti si JEDINI koji toliko zna o njima, bar iz mog kruga ljudi. Dakle majstor si za pure to je sire poznato, ali to si samo jedan ti, nema vas puno koji tako dobro poznaju tu masinu.
A sad slap to the face...peza NIKAD nece bit bolja od piaggia, ne zato sto ne valja, vec zato sto piaggio ima puno bolja tehnicka rijesenja, i jako dugu tradiciju u moto svijetu
Tkogod slaze skuter, svi se ugledaju na piaggio, bilo da je to vario sa velikim rolama, 17 karb, linearne polutke...
Dakle kad sagledas ovu situaciju, ako se to moze uopce tako nazvati, shvatis da ne mozes usporedivat 2 razlicite stvari, ali mi smo balkanci i uvjek ce moje bit bolje od tvoheg a ako ne bude onda cu si kupit bolje samo da ti pokazem da je.
Niti jedan purejet nejde poput perinog isto kao niti jedan pezo nejde kao od suhog, jer 2 ista ne postoje. Zakljucujem da je ovo gubitak vremena, zivaca, podatkovnog prometa.