Samo rejs trazim, vrlo jednostavno
Kad god idemo s 50ccm, purejet je uvijek prvi, a kad ga je laksi buraz vozio, sve nas je ostavljao daleko iza sebe
@Cok, (kak je lijepo razgovarat se s nekim zrelim tko ti nece rec da imas 2cm u gacama, ako pricas o skuterima), nisi u pravu, sve ja to znam. Vodis se teorijom, u teoriji je purejet preskup i sranje je, drek i g#vn% kako peza fan kaze.
Ali u praksi, kad se jednom napravi kako spada sto je jeftinije od peze, to traje duze bez potrebe za sersfljenjem od peze, jer purejet ne trazi vise dijelove,sve vozi na originalu!!!. Ti si kod peze osudjen dati soma kuna za vodenu i nemas alternative jzuzev one kineske sto zapinje, ja recimo imam za proc puno jeftinije i to je realnost. Isto tako, ne.moram UOPCE kupovati lezaje za purejet,dok kod peze moras visesteuko skuplje Francuske kupovati... itd. Itd. Jer to nije odna vise francuz.
Suhi nije pocetnik, a serafi i pati se kao pocetnik. Bogami i ja sam se tako proveo kad sam bio peza tranzicijski fan. Razumio bih ga da slaze 70ccm, ali to je 50ccm!!! I tu se svi slazu samo nitko nema muda ista rec Suhom.
Imao sam minarelli, i tvrdim da peza nikad nece ispucavat u bilo kojem obliku jace od minarellija. To je sotona naspram peze u startu. Sad to sto se brzo sve trosi, to je mana jbg. Iako sam ga imao, ja se kajem zbog toga, radije bih volio da sam odmah isao na purejet i priznajem svoji pogresku.
Ali, tu dolazi piaggio. Piaggio karb ubija pezu u svemu osim pptrosnji. Ali imamo i purejet koji ubija pezu u apsolutno svemu, i to je činjenica!
Slusam po cemu je peza bolja od piaggia?
Zasto svi ne vozite peze vec vecinom piaggio masine?
Sve se bojim sto bi bilo da svi vozimo peze, kakvih bi tek tu problema bilo. Sve bi bilo sranje, jedino radilica nikad ne bi pukla
Btw kod mojih piaggio skutera, kad ih sve zbrojim to je preko 200 000km, niti jednom nije pukla radilica iako ih ima iskrivljenih
Najmanji problem mi je stuc 3 kile eura i glumit neku facu. Evo, baci se na purejeta i biti ces mi bog, spremam sam cak i popusit
Bazirao sam se za najmanje uloga, a da daje najvise. Konkurencija mi je kinesce, samo ne znamo koliko dugo ce potrajati.
Nitko ne bi smio imati pravo glasa dok ne ispostuje onih 20 tripova, pa da vidim hoce li se svaki put vratiti bez slep sluzbe, a ja sa govnetom purejet svaki put otisao i vratio se, dovoljna je samo ta Činkenica i nista vise, nemamo o cemu dalje razgovarati dok se taj uvjet ne zadovolji.