Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Corector:
Stari runner obavezno apgrejdan s prednjim teleskopima i starom verzijom sjedala je udobniji od Nexusa za vozit. Isao sam s Nexusom do Crikve i nazad. Vozio autocestom i starom nazad po 140 na satu, s tim se cudom trebas borit, u gradu sam brzo odustao i odmah se vratio pedesetici.
Usd vilice su mozda dobre za stazu, ali sad jos kako je zahladilo mene zglobovi odmah zabole jer sam se odvikao tog tvrdog drloga.
Shvacam tvoj prelazak sa starog runnera na X8 i podrzavam, ali ovaj runner je avion naspram normalnog runnera.
Za X8 me zivo zanima kakav je posto je to top maxi piaggio skuter po pitanju upravljivosti.
Ali evo sto sam ti naveo je sve poluhendikepirano dvotockalo.
I da rezimiram, da nisam 8km od Trga, sigurno bih vozio maxija, jer ovako vazem izmedju 50-ice i bicikla :laughing6:
A i s Elystarom me bole ledja, jer je sva masa na kraljeznici i sve neravnine je direktno pogadjaju. Kod runnera dio opterecenja ide na noge i bez ikakvih problema sam pregazio skoro 3000km u 6 dana. Al to isto ovisi od osobe do osobe, makar mene ta 4T tisina uspavljuje i smiruje....
Corector:
Lijep, suncan dan, brutalan za serafit po skuteru. Imam sat i pol fiksno na raspolaganju i kasnije se moram provesti s ovim zamorcetom, dakle serafljenje s garancijom da se mogu vratiti na stare postavke :icon_biggrin:
Upalio, al teze, i malo sam ga uspio dobiti da vozi, ali na 1/3 gasa se brutalno gusi i kasnije nije htio paliti cim ke se malo ugrijao i cim je ecu dao manje goriva.
Nije mi se dalo pricekati da se ohladi pa da dobijek odgovarajucu koicinu goriva da se odvezem doma, pa sam ga gurao 75m. Nadam se da me nitko nije vidio jbt, pa odmah iznosim logcinu :happy3:
Evo ga, ufazen, al bukvalno :D
PchelaUbica:
E nedo bog da te suhi vidio hahah
Nek si ti njega skarabudzio. Ima zanimljiv zvuk. Jel to svaki purejet tako ili
Corector:
Zvuk se uvijek moze mijenjati, kad pogledas vise mojih snimki onda ces shvatiti kakvih sve ima, i to je samo dio.
Danas sam odlucio provesti experiment da piaggio 70 purejet pokrenem iskljucivo s ecuom od ditecha 70 kojeg potpisuje malossi.
I dosao sam do zakljucka kojo sam vec nanjusio i osjetio prije, kako ditech radi sa siromasijom smjesom nego purejet 70.
Smjesa je toliko siromasna da jedva radi...
Jos jedan zakljucak je kako mi ta mapa moze pomoci u podesavanju smjese i ona nosi neke svoje prednosti, kao sto su bolji odaziv na gas, dodavanje veceg pritiska goriva od maosso elektronike za piaggio...
Jbg, moj purejet je bio pokusni kunic za brdo pokusa, isto tako mc3. A sve to kako bih sto manje iznevjerio pjurdzetise :icon_thumright:
Sad mjerim minimalnu potrosnju s ditech ecom i pritiskom podignutim za 0.5bara u odbosu na stock. Osjetno manje snage ima, ali vidjeti cmo koliko manje trosi.
Ovo je jedan od nebitnih experimenata, spada u kategoriju zanimljivosti.
SF2 Freak:
Pa to nemre upalit.
Pjurdet nije vjecan. :icon_thumright:
JA kada sam kemijao uvjek su skuteri palili. I vozili i bili puni snage
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju