Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Corector:
Ma ja ba.
Lenko:
--- Citat: Corector - 16 Studeni, 2018, 14:03:39 ---Zvuk se uvijek moze mijenjati, kad pogledas vise mojih snimki onda ces shvatiti kakvih sve ima, i to je samo dio.
Danas sam odlucio provesti experiment da piaggio 70 purejet pokrenem iskljucivo s ecuom od ditecha 70 kojeg potpisuje malossi.
I dosao sam do zakljucka kojo sam vec nanjusio i osjetio prije, kako ditech radi sa siromasijom smjesom nego purejet 70.
Smjesa je toliko siromasna da jedva radi...
Jos jedan zakljucak je kako mi ta mapa moze pomoci u podesavanju smjese i ona nosi neke svoje prednosti, kao sto su bolji odaziv na gas, dodavanje veceg pritiska goriva od maosso elektronike za piaggio...
Jbg, moj purejet je bio pokusni kunic za brdo pokusa, isto tako mc3. A sve to kako bih sto manje iznevjerio pjurdzetise :icon_thumright:
Sad mjerim minimalnu potrosnju s ditech ecom i pritiskom podignutim za 0.5bara u odbosu na stock. Osjetno manje snage ima, ali vidjeti cmo koliko manje trosi.
Ovo je jedan od nebitnih experimenata, spada u kategoriju zanimljivosti.
--- Kraj citata ---
Jesi li probao da ga voziš sa tjuniranom benzinskom pumpom ?
Corector:
Kakva je to tjunirana?
Treba se priviknuti na naglo zahladjenje i 8.5℃ vani, rijesenje je lagana voznja.
Namece se pitanje, jel bolje voziti polako i malo duze, ili brzo i krace po hladnom vremenu? :laughing7:
PchelaUbica:
E bas tako. Svako jutro nedoumica putem do posla hahah
Lec na volan i pun gasss
Lenko:
--- Citat: Corector - 17 Studeni, 2018, 10:48:16 ---Kakva je to tjunirana?
--- Kraj citata ---
Očišćena iznutra detaljno od nakupljene prljavštine, sa povećanim broja obrtaja i ojačanom klipnjačom...skut dobija na snazi i ubrzanju...a mislim da bi na 70ccm još bolje radila...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju