Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Corector:
To je klasa iznad 50.
Imap sam ja i VXRa, i nexusa 250, i 300, i beverlija 250. Sve su to jebena zamorcad s kojima me obicni bmw izbransari da sam naon toga kao ispljuskan, pa se osjecam izuzetno posrano ker mislim da imam nesto, a bogamo i golf dvojka tdi mi je visestruki gust za vozit od te skalamerije koja na magistrali nemre ni skretati.
I ta zamorcad ubijaju gust voznje, radije sjednem u autobis i spavam dok tripujem
dacerovs:
--- Citat: Corector - 07 Studeni, 2018, 15:27:52 ---To je klasa iznad 50.
Imap sam ja i VXRa, i nexusa 250, i 300, i beverlija 250. Sve su to jebena zamorcad s kojima me obicni bmw izbransari da sam naon toga kao ispljuskan, pa se osjecam izuzetno posrano ker mislim da imam nesto, a bogamo i golf dvojka tdi mi je visestruki gust za vozit od te skalamerije koja na magistrali nemre ni skretati.
I ta zamorcad ubijaju gust voznje, radije sjednem u autobis i spavam dok tripujem
--- Kraj citata ---
Hahhahahah ajd Corectore oladi malo.
Hoces rec da se Rajner 50 bolje vozi od nexusa 250????
Ne znam kaj bi ti reko, ali jedno je to da si to ti i tvoje misljenje.
Na svom maxiju odradim 150km u komadu bez bolova u ledima i skakutanja preko svake male rupe.
Mogu napravit i 300km sa samo stankom za bengu, a ne da moram kosmodisk furat.
Rajner je jos beba naspram Powera, to je katastrofa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
RunnerSukosan:
Bolje se runner vozi od. Nexa definitivno.. U zavojima nemaju sta trazit jedan kraj drugog
dacerovs:
--- Citat: RunnerSukosan - 07 Studeni, 2018, 15:55:13 ---Bolje se runner vozi od. Nexa definitivno.. U zavojima nemaju sta trazit jedan kraj drugog
--- Kraj citata ---
Novi Runner mozda da ali stari se ne vozi bolje nema sanse, pogotovo u lijevi zavoj sa punim tankom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Spominje se Power,njegova najveca mana je kaj je tvrd ko kamen.Kad ga posteno provozas na 70cc otpadaju zglobovi od bolova.Inace lezi super,moj bas i ne jer su gume lose.
Za Nexusa nezz,nisam vozio...Inace x8 od Dacerovsa se jako lijepo vozi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju