Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Purejet 70 +74 000km

<< < (13/64) > >>

aragonY:
Ledice su stvarno mrak, sjećam se kada si vozio iza mene kroz Gračanicu i cim bih pogledao u retrovizor prva stvar koja mi odvuce paznju je svjetlost u tvom faru tako da, definitivno si uocljiv ne moras se brinuti oko tog   ;D

RunnerSukosan:
Pero brate daj oladi malo...

Corector:
Pa tek sam poceo malo prije 11 :laughing7:

Daj da nesto napisem za Runnerceta.

Logcina glede izlaznosti novog Mitsuboshi 811x18.5mm remena i ditech remenice

I kako je proslo par stotina kilometara s ditech polutkom, nisam nista dirao u prijenosu da vidim kako ce se ponasati ako samo stavim ditech remenicu. Imam viska okretaja, i sa 6.8gr rolica presao na 7.5gr, okretaji pali sa 8900 na 8600, taman ufazeno.

BP:

--- Citat: Corector - 28 Kolovoz, 2018, 21:48:15 ---
Odlucio sam i propustiti jebene stapove prednje vilice do ibera, tako da sam morao izrezati plastiku iznad za oba teleskopa

16mm gore vire, a dolje imaju tocno 80mm hoda, ne sjecam se da sam ikad sabio tu vilicu do kraja, ali ako se to desi, brisac ce poljubiti trukut. Tako da sam ga maksimalno spustio.  Mogao sam otvrdnuti oprugu i jos gusce ulje staviti, pa ici za dodatih 10mm nize, al treba mi za tripovanje tako da ce ovo biti ok.

--- Kraj citata ---

Jest da je post od dvije stranice prije ali iskocio mi je kao link u onoj prici sa polutkama pa da te pitam nekaj jer mi je ovo vrlo interesantno :)

Kad si podigao stapove, stavio si samo gornji saraf na mostu? Ili se da nagurat i donji saraf?
Kako ti se vilica ponasa sad nakon sto ju furas neko vrijeme? Ulje unutra je po originalnim speckama?

Corector:
Oba serafa idu, ni slucajno jedan. Sto nize to bolje. Originano ulje je 15W. Ide 1.1dcl po stapu. I s tim uljem mi radi samo opruga. Probao sam rijedji hipenol sa slike 75w90 i ne valja mi, opet tandrce, ici cu na gusci.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju