Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
SF2 Freak:
Za remen. Makni mitchuboshia , stavi serijski siguran sam da nije tako gumenast.
Ovaj moji mitchuboshi ide odlicno hladan. Kaj ga vise vozim to vise krade reakciju na gas ,a bome i okretaji padaju (zato si i kasnije sve vise odlazio). Sve mi fino sjedi u prijenosu ali jednostavno remen se umori na nasim bestijama.
dacerovs:
--- Citat: SF2 Freak - 06 Rujan, 2018, 21:46:38 ---Za remen. Makni mitchuboshia , stavi serijski siguran sam da nije tako gumenast.
Ovaj moji mitchuboshi ide odlicno hladan. Kaj ga vise vozim to vise krade reakciju na gas ,a bome i okretaji padaju (zato si i kasnije sve vise odlazio). Sve mi fino sjedi u prijenosu ali jednostavno remen se umori na nasim bestijama.
--- Kraj citata ---
Suhi, meni to isto radi Pia remen.
Dobro moj se puno vise vrti ali isti problem, remen se umori nakon gasiranja.
Mozda bi potpuni propuh u prijenosu donekle popravio stanje ili jednostavnije kevlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
Stari imao sam malossia kevlar. E koja je to milina , odaziv bombastican u koje god doba i kolko god da se vozis. Steta kaj mi je pre kratak bio. sada imam bolji start jos bolju krajnju ali skuter osjetno slabi kaj se dulje vozim. Ona medu ubrzanja i napucavanje gasa puno su slabija.
Corector:
Hvala dacerovsu na podloski od 0.7mm. Ali meni treba jos jedna :laughing7:
Zvao trgovine i nasao u Imbus ducanu podloske 28x40x0.2mm uzeo 5 komada i trebao sam smanjiti vanjski promjer s 40mm na 33.5mm.
Kako sta i kako, pa evo, snasao sam se.
Uzeo neko zamorce od polutki, stavio 5 sajbi i stegnuo s maicom koju sam odkucio zrtvovati.
Usput malo pobrusio i dio polutke da udjem malo u minus
I evo :headbang: 3 komada idu na drugi skuter s Ditech polutkama
Na crnom nrgu sam dtavio vise masti i evo je na kvacilu i zvonu, cudi me da je skuter obako dobro startao s dobro napacanim kvacilom i zvonom...
dacerovs:
Cek malo, ta koju sam ti dao je 0.7mm!???
Pas mater, onda sam ja stavio manju hahahhaha, vjerojatno 0.6mm.
Btw, zasto ti treba vise od 0.7mm??
Jesi testirao polutku u rukama sa podloskama??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju