Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Tomi_ZG:
Pa složi isto ko i Corector,diteh polovna polutka je po oglasnicima oko 20 eura
Corector:
--- Citat: Zigas - 05 Rujan, 2018, 22:07:35 ---Na oko su mi izgledale linearne pa sam mislio, da je to to. Sad ste me zajebali i napravili troškove ;D
--- Kraj citata ---
Haha, samo ti to stavi, a special ti nije najbolji remen, ispada serijski uz Ditech remenicu.
Ja cu jos usporedit serijski vs mitsuboshi. Malossi je ispao iz igre jer ekipa nema dobra iskustva s njima a bome i ja, dao mu sansu na vise skutera...
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Rujan, 2018, 17:47:21 ---
--- Citat: Zigas - 05 Rujan, 2018, 17:18:09 ---Kupiš Apriliju SR 50 R (Piaggio/purejet) i nemaš nikakvih problema sa linearnim polutkama, je jih ima original :headbang:
--- Kraj citata ---
Jesi to čuo na svetu skutera? ;D
Ni jedan piaggio agregat nema 100% linearne polutke
--- Kraj citata ---
Tamo je prerada na karb jedina opcija, a to je svetogrdje i opet to nije pravi karbos, i opet su velike sanse da ce biti problema zbog nekih drugih stvari...
dacerovs:
--- Citat: dario007 - 04 Rujan, 2018, 22:35:02 ---I kome da sad bude vecna slava? :headbang:
--- Kraj citata ---
Prvo meni jer mi je sinula ta idea i jer sam razbijao glavu kako to uglavit na Lunjca sa starim tipom Pia remenic, a drugo tebi jer si je finalizirao i pokazao kako radi u praksi.
Iskreno, ja sam se bojao to tokariti jer se pojavio silnih “majstora” koji su rekli da ce odjebat pinovi ako se potokare.
Ali Dario je reko, zajebi ti to! Nemam kaj izgubit, kad sam vec kupio Ditek polutke, a na nis ne pasu. Reko Dario, evo tebi za turpiju pa da vidimo kako Home Made Overrange radi.
Meni je osobno to jedna od najboljih stavki koji sam stavio, znaci start uvijek okida, zakuca okretaje i tjt.
Jedino mozda vise trosi remen al to jos treba provjerit, za to ce bit Corector zaduzen :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Nemojte me jebat za potrosnju remena, skinem milimetar za 4000km.
A frend skine 0.3mm za 5000km i tako 4x za redom. Samo on je imao polini vario i skoro nikad nije prelazio preko 85kmh.
Meni skuter ne izlazi i maksimalnog prijenosnog omjera... a kad odem na tripcugu to traje i traje i traje, ima radnih sati u maksimumu ohoho
Ustekao sam novu smjesu, i na testnoj dionici od 280m ostvarujem 5kmh vecu izlaznu brzinu. Osjetno je MOCniji
Corector:
Cestitke obojici i hvala! Cijenim zalaganje i doprinos, nisam jedan od onih koji ce sumLJati ili samo presutiti i utrpati si dijeL.
Decki svaka cast posao je obavljen za Nobela!!
Sad sam se vratio s voznje i ovo je prejebena stvar, a najvise me fascinira ovih par stvari:
- linearnost prijenosa s unorenim remenom
- nema prevrtavanja na 30kmh i osjetno jace povuce tada, dobivam na ubrzanju i osjetim maksimalnu snagu agregata, ono kad prevrti nosi gubitke
- puni krajnju brzinu samo tako, sa serijskom bi mi potezao rucnu na 70-80gpsa.
- nema rupe i lijenosti, ima turazu i kad ga dignem na 90gpsa s 3/4 gasa recimo, i dodam pun gas, a on zaurla
preMOCno :headbang:
- u kvartu punim skoro maksimalu :headbang:
Sad sam mu nasiljio smjesu (ustekao na dzek) pa Purejet ide jace nego ikada.
Muku mucim dal da ustekam serijski remen ili da ostanem na Mitsuboshiju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju