Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Tomi_ZG:
--- Citat: RunnerSukosan - 04 Rujan, 2018, 23:01:26 ---Tomiii ti si najveci jebac za lipu kog poznam :laughing7:
--- Kraj citata ---
S kim si takav si ;D
Kad je to tak za oskara morat ću i ja to skarabuđit
j#bomepas ak ne bi probao upasirat polutke od batine,samo da remen ne bi ispao van jer su male,al na piaggiu tak i tak remen stoji dosta duboko unutra,trebalo bi to premjerit
Corector:
Zas ono kad piaggio stane tamo oko 80kmh, a peza krene dalje? To se vise ne desava s ditech polutkom :toothy10:
Za direktno povecanje snage imam Kinder Surprise, ako budu veliike razlike u potrosnji onda si desno na volani slazem prekidac s 2 moda, Eco Pro i Sport
I poceo me je povremeno zajebavati prekidac od svjetka star godinu i pol dana. Morati cu ga rastaviti i reparirati...
Tomi_ZG:
Prevrtavanje na startu je veći problem,mada to ponekad dobro dođe
Corector:
Vjeruj mi da to prevrtavanje ne dodje dobro, to je cisti gubitak. Ako ides u brdo, skuter ce se predugo zadrzati na recimo 30kmh, duze nego sto treba. Ovako osjetis svu MOC na 30kmh u obliku suscine koja vec podsjeca na minarellija. A kazaljka samo prodire...
I tamo pred kraj kad stane s nabiranjem ovo jos ima MOC, gledam i ne vjerujem...
SF2 Freak:
Ako ti treba prekidac eco / sport , scarabeo ti to ima u serijali
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju