Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Purejet 70 +74 000km

<< < (6/64) > >>

Tomi_ZG:
Vidim ima tu svega,morat ću ja malo prekopat te tvoje kutije  :laughing7:

Ne bi bilo loše ni izbunarit kakvu polovnu malossi polutku sa dvije vrste kuta pomaka

RunnerSukosan:
Tomiii ti si najveci jebac za lipu kog poznam :laughing7:

Corector:

--- Citat: dario007 - 04 Rujan, 2018, 22:35:02 ---I kome da sad bude vecna slava? :headbang:

--- Kraj citata ---

Tebi mrale :notworthy: Ti si izbunario ovo Low Budget MOCno rijesenje za piaggio i skidam ti kapu :hello:
HVALA RADETU NA OVOM OTKRICU KOJE IZVLACI MOC DO KRAJA :headbang:

Ma ovo s Ditechom je jebenica, nista mi vise ne treba, to je sad to. I nema vise onog da multivar vrti, a kur*u svira :toothy9:
Konacno cu moci voziti staro pohabano remenje, tako da se ditech polutka definitivno isplati, pogotovo ako so sam svoj tokar :toothy10:

Da me nije murja hapsila bilo bi jos apdejta, ali sad cu ja brzo ufaziti runnera za Oskara.  :headbang: Sad mi piaggio polutka dodje kao minarellijeva serijska, ma uzas j#bote :confused5:

@ Tomi, te tuning polutke imaju jedan kanal toliko zestok da ti utusi slabasnu masinu kao sto je base, a gusilo je i duleta. I traze jako jako tvrde centralne, tj lake rolice. A drugi kanal je ok, ali nista posebnije od ditecha. Vozio sam i full overange i stavljao na svog roxa na baseu, i dalje od ovog nema sta.

Ovo cu probati i na 50ccm, kako ga fino izsalta do kraja, prezadovoljan sam. Jaooo di je bila Ditech polutka kad sam se penjao u planine

TopPerfomance4:
To bata pero baš sad balasirano skuter ubrzaje

SF2 Freak:
Ovo sve ima Pežo u serijali.  :headbang:
Kaj se tice kuteva ,sto je kut siljastiji (manji) to su veci gubici i treba teze rolice. Peža ima tuplji kut i brzo otvaranje polutki koje ne zahtjeva puno napora.
Dok serijska piaggio moze odvrnuti za 1/4 kruga. NIje niti cudo da se opruge uvijaju. Dobro da si se rijesio tog smeca piaggovog.
Gledam bas velicinu polutki i sa sigurnoscu mogu reci da se ditech polutka moze upasirati na peugeota. IMa dovoljno mesa izmedu bloka i serijskih polutki (6-7mm sa svake strane) Tako da ditech bi se dao cak i ustekati onima koji nemaju linearnu polutku na peugeotu.

Jesi li se planirao poigrati sa kajlom , imali uopce ikvog napredka na puri da pomaknes kut sprickanja ili ti to mozes sve prek kompa porihtati ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju