Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Bore Ši:
baza je ideja s prekidacen,stvarno ste svi skupa nenormalno kreativni
dario007:
Ja sam s tom polutkom u vrijeme kad sam ju stavio na onog turpijanog sporta rekao da je to najbolja stvar koju sam napravio na skuteru.
Pa evo i jedan video kako je to izgledalo sa sportom:
I kasnije s replicom,obratite paznju na odaziv gasa i navrtavanje na dijelovima di piaggio sa serijskom polutkom umire.:
Nadam se da ti ovo nije spam,ako je budem maknuo...
Corector:
Ma j#bo mater svoju piaggio s nesavrsenom polutkom, mislio sam da je piaggio polutka dobra jer sam dosao s minarellija, ali NE BIH JE VOZIO NITI NA 50CCM cak i sa kupoprodajnim ugovorom!!!!
Stari moj ovo je prejebeno, purejeti su konacno OSLOBODILI SVOJU MOC, samo guraju remenicu do krajaJAJA :headbang:
Sad jos moram nastrugati podloske od 0.7mm,makar sam iovako prezadovoljan, ali izgurati cu ti do kraja.
Stvar je bitna ko odlican sportski variomat, prejebeno, susa cijelo vrijeme :headbang:
SF2 Freak:
Kazes uvijek ae odaziva na gas :icon_thumright: To je ono kaj sam govorio. Da mi ti piaggio nemaju odaziv. Ok bio u zablusi da je zbog 17.5 ali ocito ih remenica jebe.
Zigas:
Kupiš Apriliju SR 50 R (Piaggio/purejet) i nemaš nikakvih problema sa linearnim polutkama, je jih ima original :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju