Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Purejet 70 +74 000km

<< < (53/64) > >>

tdj595:
Koliko kostaju otprilike u lager commerce? Ja moram na ditech zamijenit to je ko kamen

Corector:
Ma ispod 10kn komad. Ja sam bio stavio samo do kvacila novu jer zadnja nije pustala, ali sad kad sam izvadio i zadnju, bila je kamen i propustila je malo iako nije prdkalo okolo.

Tako da sam stavio obje nove i sad sam miran barem 5 godina.

Usput sam prekontrolirao sve ostalo, ocistio bolcnu, a zupcanik vodene na spoju s uljnom cu mjenjati drugi put.
Pocastio sam ga i novim remenom tako da mogu tipnut bez brige.
Podmazao bendix i malo napeo oprugu jer bi mi znao ostati malo ukljucen ako bi duze drzao tipku anlasera, iako to nije problem jer znam tocno koliko treba drzati, ali neka bude pic pic.

I stavio sam podlosku 0.7 ispod kvacila za ovaj put jer nikako da skuzim razliku sa i bez nje, ali vidit cu.

dario007:
Odlicnu izlaznost remena imas.

Svidja mi se sto obracas paznju na detalje koja vecina ne zna ni da postoje na skuteru.

Zupcanik vodene je za zamjenu,ja se nebi kockao na stetu uljne pumpe.

Jesi li sta pojacavao uljnu pumpu za base kit?

Corector:
Ovaj zupcanik je vec presao 10k, ali ja ti stavim na zupcanik uljne termobuzir i onda upresam rukama zupcanik u uljnu i tako to sve skupa nabijem na vodenu istovremeno s mikroremenom.
Uljna je vec dobila romb, tako da cu ovo isfurati jos jednu rundu pa cu vidjeti sto onda.

Izlaznost mi je uvijek bila tu negdje. Uljna je pojacana na nekih 5 crtica vise, bila je i vise ali sam malo smanjio.

Corector:
Slabo vozim vevericu, najvise zbog zabrane tripovanja jer cim sjednem - gotovo je, neda mi se cupati je iz debele hladovine kad je uvijek neko zamorce pri ruci. Spremna za tripcinu vjerno ceka. Cim sam sjeo odmah mi doslo na napravim neki djir, extreman naravno, bas je touring feeling na njoj :D
I tako ti se smucam jedno 3 tjedna na rezervi, malo po malo, i svaki out mi se neda stat na bengu, i sad sam popizdio i natocio je da me ne zajebava vise jer ona lampica isto ubija u pojam.

Skupo ovo gorivo u pizdu materinu, kad moram trpat 120kn u frezu.

Novi remen se dobro ponasa, sve je u fazi i ne radi mi nikakve probleme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju