Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
SF2 Freak:
ELF -> Samo Francuz :headbang:
Corector:
Nisam jos probao tu metodu da ubrizgam tekucinu od celjusti, budem cim cu imati neki zajeban sistem.
PS kad sam se raspitivao za reparaciju gumica u kcionoj celjusti, covjek mi je rekao da je izuzetno bitna precizna mjera klipica, jer kod ovog prvog di sam je nosio na reparacoju, imam puno praznog hoda jer su klipici dosta odmaknuti od plocica. Pokusati cu naci neke "vece klipice" jer imam jos nekoliko istih celjusti, i dati to da se sredi i da pokusam dobiti brutalno tvrdu kocnicu kao kod novih auta, bez zvakanja.
Corector:
Moram napravit apdejt, ne mogu izdrzat vise.
Tesko je biti drugaciji, tesko mi je gledat druge kako serafe, a ja imam daleke planove. Jucer nisam mogao odoliti i morao sam otvoriti deklo da barem izmjerim remen nakon xxxx km, i pao je na mjeru 18.1mm sto je super.
Evo kako izgleda deklo iznutra, nakupilo se prasine od remena jbt.
I danas sam podigao STEK brisaca zadnje pomicne polutke, jer sam pokupovao sve i vise ih nije bilo na stanju. Na Nrgu sam odradio kompletnu reparaturu i zamjenio sam oba, a ovdje na Runneru vise ne znam kakvo je stanje, ali svakako moram zamjeniti onaj drugi jer je ostao originalan od Ditech polutke i taj sigurno slini pomalo.
Tako da cu vevericu pocastiti pravim poslom, srediti cu kompletnu pomicnu polutku s novim brisacima koji dodju kao sladoled, i usput cu pogledati stanje prijenosa nakon posljednjeg opakog tripa u Tursku i na Stelvio.
Evo stek brisaca i pise na ambalazi dimenzija 34x39x3, to ide na piaggio, ditech i vjerujem na dosta ostalih 50ccm polutki.
zvonkec92:
Na vecinu 50ki ide, imam ih i ja nekoliko u šteku
Corector:
Vadio sam "ispravne" iz piaggio polutki 2003, ali taj brisac jednostavno ne moze toliko izdrzati, pa malo propusta. Kad sam saznao sa nove u Lagercommerceu, odmah sam ih uzeo i stavljam ih na svaku ditech polutku.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju