Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Corector:
Odserafio sam i stapove od vilica i odlucio im iskarati one male rupice, ove 4 rupice su suvisne, Elystar ima samo 2 i jidenticne komore iznutra i sa 20W vilica prejebeno radi naspram runnerove koja kurca ne valja, zapravo dobra je za makadam, jer te 4 rupice su prevelike i ulje prebrzo prodje kroz njih. Zadovoljstvo sam nasao u hipenolu koji ne voli bas niske temperature, ali to je manji problem neko da vilica prebvrzo radi. Za prosjecnog usera vilice su vrh, ali jbg postao sam izbirljiv i ozbiljan po pitanju ovjesa i kocnica.
Tako da sam morao malo i zaserafiti kako bih odnesao Oskara u inovaciji. Dakle duzi seraf koji dolazi na dno vilice bi trebao usporiti protok ulja kroz rupice, pa cemo da vidimo kako ce taj experiment profunkcikonirati. Jos da je sloziti neku fleksibilnu brtvu, imao bih stelajuce vilice :headbang:
Odserafio sam i prednju plastiku, da provjerim kako drzi var na posudi vode, jer sam dao ismjestiti preljev tako da prska povrat direktno prema dnu posude, a ne u cep jer onda slini antifriz vanka. Ne slini samo onda dok je cep novi, ali brzo prosere. Ovako je vjecno. U medjuvremenu sam nabavio oem posudu koja je rijetka, i preljev prska direktno u dno, pa bih mogao to staviti kad vec imam, tako da ucinim runnera jos malo vjecnijim.
I kad sam sve odserafio, to moze izgledati samo ovako, jos nisam oprao Gileru od Grcke, a i prije toga. Sad je se to speklo tako da ce biti posla oko ciscenja, al pun mi je k ciscenja vise jer to nema svrhu kad si triper, radje si ja prodjem koncem kroz zube i okefam ih cetkicom nego da mu skidam UV zastitu :laughing7:
Tu smo skuzili da imam lagano sjeban donji lezaj stupa volana, ali polovnog sam ga i stavio tako da koga jebe, a ici ce on jos dosta.
Gle ove ogrebotine od 2 pada s nogare majku mu j**** u picku. Sreca pa se vise ne sekiram jer je gotovo.
Pozadi planiram da stavim sinter plocice jer to jos nisam probao
I ovdje sam nasao neku uspomenu s tripa
Dosta odserafljivanja za danas, sljedeci korak je zaserafljivanje odserafljenog. A onda cu ubaciti ditech polutku, novi remen i mikroremen pa nabaciti neku tripcinu da potrosim sve to :D
SF2 Freak:
Prisustvovao u svemu navedenome. Hvala na deklu stoji kao saliveno. Cilindar na polici skuplja prasinu.
Ovo za duljinseraf je vrhunska ideja i podrzavam.
Corector:
Danas nabavio plocice, i duze serafe za experiment s vilicom. Gume nisam stigao montirat, jebiga ne gori mi kad gorii drugima.
Ali sam isprobao stapove, s tim da jedan ima duzi seraf koji dosta smanjuje promjer 4 rupice kroz koje prolazi ulje. Razlika se osjeti, jedna dobra fina nijansa, ali i dalje mi je to prebrzo. Ulio sam novo 20W ulje za vilice.
Preostaje mi jos da skroz zatvorim 2 rupice sa zakovicama, ili da piksiram i samanjim promjer cijevi iznutra, ili da opet idem na gusce 80w i bok. Mislim da ce zadnje i biti, ovaj put bi usteko 75W ulje i duze serafe.
Corector:
Ako se primjetili, radovi na purejet skuterima su neobicni, jedan od razloga je sto se tim skuterima ne raspada mehanika motora pa nema generalki, raspada se samo onda kad je momacki potrosite s 40tkm na 70ccm, i ako je potpisuje polini onda i ranije :laughing7: Ove stvare koje radim su samo zapravo visi nivo, jer je karbosima to djelomicno funkcionalno sve do trenitka crkavanja jer je tesko posvetiti paznju ovim stvarima posto masina stalno trazi neki angazman.
Potrosis energiju na slaganje da ide brze, ali je nestane kad treba stati, u principu malo tko vodi racuna o tome, a ja sam vise fokusiran na sto kraci zaustavni put.
Malo sam nastavio danas, s gustom kad mogu mogu. Vilice sam odlucio rijesiti s sintetikom za getribe 75W i dovidjenja, na kraju sam dobio sto sam htio...
Ovako je pocelo, idem kao skinuti zadnju celjust i ocistiti klipice. Medjutim, jedan je poceo cvikati makar je radio, jer je se vanjska gumica brisac pocela lagano trusiti. Morao sam odraditi intervenciju sto znaci i puno nereda,tako da ovaj fini prizor moze ici u 3pm
Crne malossi plocice su mi korektne na zadnjoj piaggio kocnici
Vidi se i koji klipic steka
Pa ajmo kemijati, trebalo je zamjeniti vanjsku gumicu ispravnom, ili je izvaditi... Medjutim, u ovom neredu zakljucujem da je stari tip celjusti (prije 2003) imao promjer klipica 27mm,a ove nove 26mm. Novi tip celjusti je nekvalitetno odradjen, stari tip radi puno ugladjenije i bolje kvalitetnije te vece gumice ima. Tako da sam se odlucio za staru celjust s vecim klipicima, pa cu je kasnije plastificirati kad je testiram.
Ovu ruznu sam odabrao, i ocistio
Prvi put da cu vozit sitner iza, i jos vece klipcine :headbang:
Nije fensi, al bitno da ima MOC
Disk sam cistio s vunom
Corector:
Prvi put da cu vozit sitner iza, i jos vece klipcine :headbang:
Nije fensi, al bitno da ima MOC
Disk sam cistio s vunom
Pred zatezanje izvukao celjust da lovi veci promjer diska
Zakrenuo osovinu plocica i napeo osigurac da ne zvecka
Rastavio prednju celjust i imam sta za vidjet
Ovoliko djubra nisam nikad skupio
Malo pomalo i mora van
Klipcine ociscene i tretirane sredstvom za poliranje, rucno u krpi posto nije strasno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju