Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
aragonY:
A kako ocekujes pchelo da ga upali ako nema bendixa? Purejet je u pitanju.. ;D
PchelaUbica:
Hahah pa da pura nema kurbel, nisam skonto uopce :)
srunner221:
--- Citat: aragonY - 18 Veljača, 2019, 18:16:23 ---A kako ocekujes pchelo da ga upali ako nema bendixa? Purejet je u pitanju.. ;D
--- Kraj citata ---
Ako sam dobro procito imo deklo sa kurblom pa ga i moze tako palit.. bitno da ima samo struje u akumulatoru za pumpu da odradi...
Zigas:
Ako si danas sve to radio, ne valja ništa. ;D ;D ;D ;D Ja sam provozijo danas svog Purejeta in vrti 400 okretaja više nego kad sam ga parkirao i uštelao krejem sezone in na svim testnim dionicama ide 4-6 kmh brže. Nešto je u zraku danas. ;D ;D ;D
Samo stesitraj i javi kodu MHR Multivara, je jih ima više. Ja sam več naučijo nešto o skuterima, a to je da je najbolje da te kopiram. ;D ;D ;D ;D
Corector:
Inace ti ide bolje skuter kad odstojo, remen se ukruti.
Mhr je polozio, danas sam odvrtio 80km iz zajebancije, zivlja masina, i bolje i vise puni pred kraj :headbang:
Veli Dax da je polini jos bolji u svemu, ali meni treba za trip, inace bih isao na njega.
Deklo s kurblom se samo stavi i purejet pali iz prve, ali nakon svake cetvrte kurble jer ecu neda gorivo dok radilica ne odvrti recimo 100 krugova, i tek onda upali :icon_biggrin:
Moze se sloziti da pali iz prve na zub, ali za polini sa mnom je bi imao ni snage.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju