Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
PchelaUbica:
Mozes i naguranac :toothy9: :toothy12:
Corector:
Mozes, bez zajebancije, cak i slozit strik oko magneta.
Corector:
ekipa ako nekoga zanima polini evolution variomat za piaggio, prilika je kod Daxa. Malo sam se jucer psihicki umorio posto sam odvozio dosta voznji testirajuci MHR-a, ali sad kako nadolazim k sebi, sve me vise vuce da probam to cudo.
Variomat je doslovno kao novi, promjera 102mm i iskoristava puni potencijal, to dodje kao produzena getriba (mhr je 100mm), izjeda me to ston Dax veli da jos jace prenosi moment i bolje ubrzava jer je imao za 4kmh vece izlazne brzine.
Ono sto smeta jev zastita crijeva uljne, to se poturpija, a bendix je najbokje izvadit da remen ne struze po njemu. Meni je na purejetu problem to sto bi masina palila nakon svakog cetvrtog kurblanja, a to mi se nekako neda. Mogao bih ga ugraditi i na drugi skuter koji manje koristim, ali ove sezone imam i motorce.
Tko zeli izvuci bolesne maksimume, preporucujem vario!!!
Corector:
Evo malo ilegalnog zezanja.
Od dugog svjetla nemam neke koristi jer ledica H8 XHP50 u kratkom rastura u mraku.
Zato sam si nabavio jeftinu neku bezveznu ledicu za dugo svjetlo koja trosi jako malo struje i akumulator ce mi biti vjecniji. U poziciji i stop svjetlu takodjer imam ledicu koja ne trosi nista naspram 25W sto dosta otrzava akumulatoru prilikom anlasovanja, a imam i visi napon punjenja akumulatora.
Cim sam je spojio, pocela je prekidati nesto, kad ono kinesce lose zalemilo kontakte. Odmah sam to rijesio, i zalio sve lemove plastikom da ih vibracije i korozija ne sjebu. Inace kineski lemovi jako brzo oksidiraju jer su zamorcad od materijala.
Sad imam kinesku ledicu po vojnim standardima i ima da bude vjecna.
Ove zice sam ja ugradio jer su unutra bile neke gole bez izolacije kinescetove tako da je lako mogao da se dsi kratki spoj
Dax:
Uhvacen kolega kako opet drkari po puri
Kaze previse zraka moram smanjit rupu hahahha
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju