Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Purejet 70 +74 000km

<< < (24/64) > >>

PchelaUbica:
Lijepo za cut , za tripovanje je ko stvoren onda.
A sta za mhra ne moras vadit.bendix ? Ne kuzim jel nisu obadva OR

RunnerSukosan:
Mozda nisu iste domenzije... :laughing7:

Or je sirok pojam inace, sto ne znaci da mora biti veceg promjera neg osnovni model (npr obicni multic 2k). Vaznija je razlika u geometriji kanala. Polini je tu napravio posao i uzmjesto 98mm na obicnom hi-speedu, evo povecao za 4mm.

PchelaUbica:
Ma znam ja to, naravno da ne mora biti, nezz kak je na pia , na mini imas i r02 za bendix i bez benDicksa :)

Samo hocu rec da je steta da ga ne isproba kad ga vec ima u sebe,  jer ocito je veci ako za njega mora vadit

Corector:
Polini je 102mm. Cak bih ga ugurao, al neda mi se, multic mi je prejeben. Sad smo otisli do Daxa autoputem, ludi rade napucao 152kmh po satu hahahahahha, ide sve za Oskara

Nek ga testira netko drugi, ja sam dobionsto sam trazio :D Vracam Daxu polibija, kupujem mhra

Zgnexus:

--- Citat: shogun - 18 Veljača, 2019, 14:14:41 ---Nije isto 2t skuter i 4t skuter
Nemozes stavit u isti kos runnera i xmax

--- Kraj citata ---

Tolko bar znam nije bas da se u ništa ne razumijem  :laughing6: nego sam mislio jednog runnera složit sam i vozit ga poslje iz gušta, a maxi skuter kupujem jer sam 198 cm i 110kg pa mi je jedino na runneru od 50 kubika bilo kolko tolko normalno za vozit, ali cura nije mogla izdržat duže od 50 km to je i najveći razlog za maxi skuter ti duži putevi i da ako nekad hoće da može i ona samnom.

--- Citat: dacerovs - 18 Veljača, 2019, 14:30:48 ---Ma izdrzi bez beda put kakav hoces, ako 50cc izdrzi cuda onda nemas razloga vjerovat u suprotno sta se tice 125cc pa na dalje.
Ako si malo pratio forum, Corector je sa 70cc bio u Grckoj tako da nemas brige.
Ja imam 150cc x8 piaggio pa planiram sa zenom krajem 6mj na Losinj i tako, 3 dana laganog putovanja i uzivanja.

--- Kraj citata ---

Pročito sam i njegov trip i još puno drugih i to ono u čudu, nisam mogo vjerovat da tak puno može izdržat  50 ccm naravno dobro održavani  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju