Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Purejet 70 +74 000km

<< < (23/64) > >>

Zgnexus:
Svaka čast!!

Ovo je ono zbog čega sam na forum i došao da vidim od vas iskusnijih kakva čuda radite i izvlačite iz 50ccm( bar je meni to čudo) koji nemam pojma ništa skoro. Npr naj#bo sam se sa skidanje blokade 3 dana dok smo ja i kum to kemijali na gileri 50sp jer je bila stavljena za regu dok sam ga kupio.

Ja razmisljam o  t maxu nexusu x maxu za putovanja da kupim(još uz to ispitujem dal može izdržat  dvoje na put i takve gluposti)  , Al sve mi je više kako ovakve stvari čitam da si uz njega nabavim ponovo jednu gileru i da slažem to skuterče ako nista bar nešto da naučim :icon_thumright:

shogun:
Nije isto 2t skuter i 4t skuter
Nemozes stavit u isti kos runnera i xmax

Corector:
Ha cuj, nakon vise tisuca kilometara provedenih u stelanju skutera, bio bi red da barem znamo sto ocekivati od nekih stvari u skuter svijetu :D

Jedva cekam da stavim mhr multivar na 50ccm.

dacerovs:

--- Citat: Zgnexus - 18 Veljača, 2019, 14:04:14 ---Svaka čast!!

Ovo je ono zbog čega sam na forum i došao da vidim od vas iskusnijih kakva čuda radite i izvlačite iz 50ccm( bar je meni to čudo) koji nemam pojma ništa skoro. Npr naj#bo sam se sa skidanje blokade 3 dana dok smo ja i kum to kemijali na gileri 50sp jer je bila stavljena za regu dok sam ga kupio.

Ja razmisljam o  t maxu nexusu x maxu za putovanja da kupim(još uz to ispitujem dal može izdržat  dvoje na put i takve gluposti)  , Al sve mi je više kako ovakve stvari čitam da si uz njega nabavim ponovo jednu gileru i da slažem to skuterče ako nista bar nešto da naučim :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma izdrzi bez beda put kakav hoces, ako 50cc izdrzi cuda onda nemas razloga vjerovat u suprotno sta se tice 125cc pa na dalje.
Ako si malo pratio forum, Corector je sa 70cc bio u Grckoj tako da nemas brige.
Ja imam 150cc x8 piaggio pa planiram sa zenom krajem 6mj na Losinj i tako, 3 dana laganog putovanja i uzivanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
pi*ka sam, priznajem.

Odustajem od testiranja Polinija. Svaka mu cast, ali bendixa se necu odreci, to da daje vise kako je Dax rekao, ova slabasna masinica bez rezonancije to ne bi mogla iskoristiti jer mu je mhr taman

Zapoceo sam s 55km na satu, a sada imam 104km. Hahaha jbg to vam je tako ako hocete ufazit nesto, meni poznato po pitaj boga koji put.

Isao sam i do grada i ovo je vrh, elasticnost jebe majku izmedju auta, putna je visa, krajnja je lakse dostizna, prosjecna je visa jer se teze zaustavljam  :toothy12:

Ostavljam ovo, jedva cekam da tripnem s vevericom koja je dovedena u fazu do jaja, ja prezadovoljan, opustenih 85-90gpsa cu imati na tripu i vise od toga mi uopce ne treba  :headbang:

Ovaj prizor ce te vidjeti samo kod teskih bolesnika! Strogo ufazivanje prijenosa :D Idu na 8.1gr

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju