Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Dax:
--- Citat: dario007 - 18 Veljača, 2019, 11:32:50 ---Daj nemas pojma,jebes malossi i polini,samo doppler,samo francuz... :laughing9:
--- Kraj citata ---
Ahahahahahahha
Da da Samo doppler.....samo Suhi
Hahahahha
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Dax:
Stavi natrag 7.2 role i probaj sa 0.5 sajbicom i bez nje!
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
PchelaUbica:
Samo dopler. Gle ovu ljepotu
Corector:
Ovo je tocno onako kako treba biti, maksimalna snaga JE UVIJEK I TRENUTACNO eksplozivno raspoloziva, uz FIKSNE okretaje to je poanta stele prijenosa. Necu ici u krajnje podesavanje mhr multivara jer mi je dobro cak i sa 7.5gr, idem izbunarit nesto da probam jos sa sajbicom, makar sam zadovoljan sa startom.
7.2 i sajbica ne dolazi u obzir, jako prevrtava. Sad cu probat 7.5 sa sajbicom ili nesto teze ako nadjem.
POKUSAJ 5.
Nasao rolice 8.3gr. Ubacio 3, i ostavio 3 od 7.5gr.
Ubacio sajbicu 0.5mm
Start je mocniji, al j#bo sebe opet prevrtava 8950rpm.
POKUSAJ 6.
Ubacio rolice 8.3gr
Stavio sajbicu 0.5
Okretaji 8700.
Sve super sve 5, ali malo ga osjecam da prenosi manje momenta sa sajbicom, i pred kraj mi ranije krene u okretaje. Generalno, jako dobro, cak bi mu trebao staviti zeleni centralni jer se bolesno navrtava u medjuubrzanjima, mislim da ima prostora za dodatno opterecovanje agregata. ALI, sad je hladno, a kad dodje ljeto to bi lako moglo biti AMAN TAMAN.
Idem skinut sajbicu i malo ga preopteretiti s 8.3gr, cisto da vidim potencijal, ali vec sam sada jebeno zadovoljan.
POKUSAJ 7.
AMAN TAMAN MRALE
Ovo je za Oskara :D
8.3gr malossi rolice, bez sajbice.
Predobro mi ide, elastican do jaja i do kraja, porasla mi je putna brzina za barem 5kmh po satu.
Mislim da cu skinuti ovaj vario i cuvati ga u steku do prije tripa za Tursku, kakav jeben gust kad je nesto ufazeno za Oskara.
Idem jos dati sansu poliniji, ali 99% sam si za ovaj multivar mhr, odlican je. :D
Dakle kad mu stavim sajbicu 0.5mm onda malo vrti u prszno, ali ne toliko koliko multic 2000 sto iritira.
I malo mi skrati maksimalni prijenosni omjer, ali nije strasno.
Ja biram radje malo slabijo start, ali neka mi sto bokje radi od 70gpsa pa do kraja. Moja iscekivanja su u potpunosti ispunjena.
Jako mi se svidja to sto mi je produljio krajnji prijenosni omjer i to AMAN TAMAN, da ne razmisjam o duzoj getribi od ove koju imam 7%.
I veliki plus sto ne kolje tako zestoko masinu s malo tezim rolocama, opet ima odlican odaziv na gas.
Corector:
Ok, idemo sad malo urednije, dosta je bilo nabacivanja dojmova ko djubra lopatom.
Uvjeren sam da nicija komsinica ne voli zestoku skutercad, vec sam dobio primjedbu, ali jedino sto mogu da dam je kurqc, a za sve ostalo cemo da se dogovorimo.
POLINI
Bendix ide obavezno van, stavljam dekl s kurblom. Moram pobrusiti zastitu tankog uljnog crijeva jer vario struze po tom dijelu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju