Luka_vxr180, fergazer je temeljito opran. Sa sredstvima za ciscenje od tvrtke IVASIM d.o.o., koje inace imamo i u ponudi. Ivasol, Ivasol CS sprej, Ivasol A1... Jako dobra sredstva za pranje, probajte. Za potpuni dojam sam ga jedino jos mogao ispjeskariti iz vana. Ali nemam vise ljuske pa dok odem nabavit, dok pripremim ljusku, dok to napravim......
A za skidanje i komplet slaganje, trenutno nemam racunice to raditi. Motor je slozen, covjek koji ga je slagao preporuca da ga ne otvaram jer nema potrebe. Ja mu vjerujem, makar se ne znamo, covjek je ostavio dobar dojam pedantnog majstora i osobe uvijek spremne na pomoc. I dok mašina radi, ne vidim razloga da ju cijelu rastavljam. A masina ko masina dobro radi. To sto periferija steka je sto svatko ima drugacije shvacanje pojma ispravno i to je do persone osobno i kupnja motora na -10 stupnjeva pa ga nisam mogao ni kvalitetno probat. Ali neka masina pozivi ja imam racunicu slozit skuter da bude prva liga. A i sami gust oko prckanja je neprocijenjiv. Da sam kupio sp-a za 2000e vjerojatno bi isto pun k toga radio na njemu. Volim da sve bude ispravno, i svaki i najmanji problem cu rijesit. Naravno uz pomoc svih Vas, nitko ne zna sve sam. Pogotovo sto je moja domena u autima, turbopunjacima, i elektronskom ubrizgavanju (gdje ipak radimo ozbiljno vece prerade od "restauracije" jednog skutera
). Ali naoruzan sam tvornickim manualima, i stvari se lagano rijesavaju jedna po jedna. Da je 4T i imam laptop u krilu umjesto dizni na sarafciger nebi on mene ni pol dana zaje....
Cok je dobro rekao, da se i desi nesto sa masinom ili mene opere neko slaganje onda bi slagao sve u SP blok. Ali dok ona radi ja slazem motor da bude ispravan i uredan. Kad i ako krepa masina tad cu razmisljati o tome. Sad su periferija i plastike na redu
Moram se svakako bolje raspitat za te lezajeve, volio bi da bude stabilniji ali da mi ne rastura motor i kida plastike. Takoder ako netko zna dimenzije selena za zadnji amortizer neka napise. Stavio bi PU a moram po dimenziji trazit