Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs
dario007:
Bitno je da masina ne staje i nece stat garantirano.Tamo fusa i krpanja nema.
Odvoji si vremena i probaj to odraditi pedantno,ja sam na dailyu ispraznio tank,provjerio sito,ubacio sva nova crijeva i filter goriva.Doduse ne prije pumpe,nego prije frge,ali bi rekao da je napravljeno po ps-u,jer sam cak i orginal selnice ubacio na svaki spoj.Pokraj toga je i na uljnoj pumpi zamjenjeno sve,ocisceno i rijeseno ono curenje na tanku ulja.
Spoji filter prije pumpe,nova crijeva i sa uljnog tanka skini pipicu i izbaci svoju vakum pumpicu.
To ti je jedna stavka manje koja moze zafrkavat.Tlak pumpe cu gurati gorivo i jos imas prirodni pad.Zatvaranje goriva nakon gasenja iz malog tanka ce ti odrzavati iglica i plovak u frgi i palit ce bez pardona.Tako bi ja napravio... :icon_thumright:
Corector:
Oko crijeva ti se isplati zafrkavati, jednom napravis sve i miran si godinama... uz malo srece.
dacerovs:
Prosao 2100km, a tek sezona pocela.
Medutim, kad sam slozio skut, stavio sam nove Galfer Stage 6 plocice. Ljudi, ne kupujte to cesme jer su se do zeljeza poderale. A da ne pricam kako se prasi to g#vn%, zaprasilo mi felgu i podnicu, a svako malo brisem rajnera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
RunnerSukosan:
Original su najbolje, sto se skutera tice :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: dacerovs - 02 Lipanj, 2018, 19:20:03 ---...stavio sam nove Galfer Stage 6 plocice. Ljudi, ne kupujte to cesme jer su se do zeljeza poderale. A da ne pricam kako se prasi to g#vn%, zaprasilo mi felgu i podnicu, a svako malo brisem rajnera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Te plocice.... sintered ili organske, ili nesto u sredini?
Kako koce? Mozda super koce, a cijena je trajnost, to je uvijek kompromis.
Inace, Galfer kao firma i nije losa, barem u USA za motore citam po forumima da je OK (i diskovi i plocice)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju