Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs
dacerovs:
Evo i mene iz minarelli u piaggio vode.
Nakon puno mozganja i neprospavanih noći, ipak cu slagat Rajnera koji je bio namjenjen samo za dijelove. Sa objavom sam cekao zbog nabavke rame. Rama ce sutra bit u garaži pa eto.
Rajner je starog tipa i takav ce ostat sa tim ubojito narancastim zmigavcima i plastikama.
Ima nov tip prijenosa i uz to skoro nov Top Performance vario koji ce na malu doradu.
Blokovi ce ic na pola i u njih radilica sa punim polutkama, vidit cu kako se krece cijena al vjerojatno Motoforce i te slicne. Vrlo vjerovatno ce vodena pumpa van isto tako i uljna te probat nabavit elektricnu pumpu da tjera vodu.
Termogrupa bude MHR replica by dario007, a spuh vrlo vjerojatno Nardo ili nesto slicno njemu. Frga 19 phbg, a filter mali ili trokutasti.
Cilj je budget čuning al da je opet kako treba bit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
walkay:
Sretno sa projektom, sto se tice vodene ja bi ostavio, ako ces posteno napravit, ocistis kuciste tamo gdje semering (corteco semering + antifriz) i slozis kako treba neces imati problema. Uljnu ne moras skinit samo spojis u krug. Ipak je tu dupla sajla pa ce ti ljepse povuc nazad rucku od gasa ako ostavljas mehanizam od uljne pumpe.
dacerovs:
--- Citat: walkay - 29 Studeni, 2017, 15:10:00 ---Sretno sa projektom, sto se tice vodene ja bi ostavio, ako ces posteno napravit, ocistis kuciste tamo gdje semering (corteco semering + antifriz) i slozis kako treba neces imati problema. Uljnu ne moras skinit samo spojis u krug. Ipak je tu dupla sajla pa ce ti ljepse povuc nazad rucku od gasa ako ostavljas mehanizam od uljne pumpe.
--- Kraj citata ---
Mislis da su to zanemarivi gubitci sto se tice vodene i uljne??
Tomi_ZG:
Ajde sad ćeš i ti da imaš vevericu,ugradi PJ gore :laughing7:
Ovo je prva verzija runnera uopće,s bubnjem iza,taj je već starac,al bit će dobar kad se uredi,oko gubitaka vodene i uljne se ne zamaraj,to su gluposti,ne slažeš HE
dacerovs:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Studeni, 2017, 15:39:37 ---Ajde sad ćeš i ti da imaš vevericu,ugradi PJ gore :laughing7:
Ovo je prva verzija runnera uopće,s bubnjem iza,taj je već starac,al bit će dobar kad se uredi,oko gubitaka vodene i uljne se ne zamaraj,to su gluposti,ne slažeš HE
--- Kraj citata ---
Hahha rama je purejet!!!
Bio sam na groblju purejetova danas, masinu kupis za saku riže.
Btw, bit ce ureden kao iz tvornice, plastike su inace prva ugradnja, nista vareno, trebalo bi ih jedino prefarbat i nalje zakeljit, trenutno se vidi tragovi od original naljepnica.
Sta se bubnja tice, meni ne smeta, rajner je takav bio, takav nek i bude.
Jedino sto sam ostao zadivljen getribom, znaci zavrtis kotac naprijed ili nazad, necujna je potpuno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju