Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs

<< < (51/63) > >>

3alfa3:

--- Citat: RunnerSukosan - 02 Lipanj, 2018, 19:25:01 ---Original su najbolje, sto se skutera tice :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I meni za Z750 - istina, nisam probao druge, ali, citam po forumima.... OK, ima onih koje nesto bolje koce (nista spektakularno, ima i onih koje koce puuuuuno losije), ali trajnost nula. Serijske i dobro koce, ali i traju jako dugo, pritom ne unistavaju diskove koji su jako skupi. To kaj kostaju 1000-1200kn za prednji kotac se odprilike prebije u cijeni obzirom na trajnost, ako i ne u potpunosti, barem znam kaj vozim i kaj oekivat od njih jer sam naviko

Sintered

dacerovs:
Kocile su strava! Mozda sam i ja kriv zbog nacina voznje.Pod punim gasom do semafora itd.
Al opet da u 2 soma nestanu potpuno, nije mi jasno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3alfa3:

--- Citat: dacerovs - 02 Lipanj, 2018, 19:28:17 ---Kocile su strava! Mozda sam i ja kriv zbog nacina voznje.Pod punim gasom do semafora itd.
Al opet da u 2 soma nestanu potpuno, nije mi jasno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

A eto, to je onda to. Ti znas jel ti to odgovara, makar, 2000km je stvarno smijesno malo  :icon_thumright:

dario007:
Po meni nisu kocile nis spesl,ebc ih jede u svakom segmentu,tako da ili orginal ili ebc koji je 5banki,a odlican je...

Corector:
Probaj malossi crne. Ja se nasao na njika evo na 2 skutera nakon valjda 10 razlicitih marki i smjesa... na zadnjem disku piaggio 50, najbokje koci, i ne prlja felgum jedino malo hoce cviliti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju