BIG UPDATE!!!!(mozda i medu zadnjima)
Znaci ovakoo srka kolje ubiva i da TRAJE bila je na blagom trip testu do Bjelovara na budnici
Jebiga nemam bolju sliku
Neznam jel sam piso ili nisam al neka bude imali smo i kontakt sa drugovima u plavom pa smo ostali bez table i sa slatkim papiricem rodjo jel il nije popusio al sam mu reko da ima 3kw
Srka je ekspresno otisla na regu tolko brzo da kreteni plavi nisu znali di je tablica
Eh sada dolazimo do velikog KRETENIZMA koje sam proizveo ja magicni Fadil i napravilo se ovo
I jedna umetnicka “12 o’clock boy”
Odero sam se ko bata tomi posle slave bolovi boze ubi me koza pece a dusa jos vise radi stete problem je bio u mojoj prevelikoj inteligenciji za cimanje BEZ zadnje kocnice
Kako nisam mogao da spavam a srku nisam ni pogledo od pada 15 dana nabavio sam nesto sto sam trazio dugo pre dugo
Stage 6 260mm prednjii diskooo za eserku a ne za roxa dada frendic
Stanje maltene novo.hvala Rade na pronalasku
Evo kako to izgleda sa novo namontiranom zadnjom skutsmrticom
Eh sada dolazimo u fazu oporavka Fadila ali ne i srke stoga kolega Matijaf12 aka čmaks uletava ko suhi u zavoj i obavljamo prvu pomoc na drugarici srkici
EHHH SADA CITAJ OVO POZORNO DOLAZIMO U MENI NAJDRAZU FAZU
Kako dosta forumskih punoglavaca mlati price kako ni jedna turpija nemoze tripovat a da nestane kod rakitja tu je fadil da kaze stop tome i odlepi sa srkom na tripcinu do Rijeke(neki ce rec to je kvartovski dir ko ima smjestaj negdje dalje i da vuce cisternu za sobom spreman sam
)
Odvozila do rijeke bez problema i evo jedna slika za te forumase(btw masakriro sam ju jos tri dana po rijeci) i da splahnut je Runner 250IE sa bregastom i serdom
Vratila se srka u zege bez ijedene greske osim sta je jedanput ispala lulica nakon neke rupe a bome i moji bubrezi
Tu se desila pijanka pa sam ju parkiro hvala bogu bez stete
Uglavnom da doslo vrijeme godisnjeg pa je srka otisla u rijeku al ovaj put se nije vozila do tamo samnom nego u kolima provukla se u gepeku od saxa bez prednjeg kraja
Nakon sklapanja azdaje za divljat po rijeckom asfaltu uletio je isto jedna stvarcica za doslovno smjesnu cijenu u minti fresh stanju zivjeli rijecki dijelovi
Bituboooo sineee
Evo jedne u dobrom drustvu sa onim gore navedenim splahnutim fortempijem
E da zatamnili su se malo i zmige prednje al se desila neka reakcija
Evo malo slika i sa Marinovim espejcem koji je BRZI od moje srke dada