Ajde da jos jednom ponovimo gradivo, jerbo vidim da nikom nije nis jasno.
1x kiler SR50 + ventilator
1x kiler Runner 50
Zašto? Kiler od SR50 nije dosta velik da bi hladio 180 mašinu. Da je, onda bi i u originalu bio gore. Kuvanje zagarantirano.
Original SP180 kiler NE STANE pod prednju plastiku bez rezanja i kemijanja.
Rješenje 1. Dodati ventilator na SR50 kiler. Rješenje je bezveze jer bu ventilator stalno vrtio jadan. Kao što na autu imaš kiler, a ventilator se pali samo po potrebi (rijetko).
Rješenje 2. Dodati još jedan manji kiler iza prednjeg kotača. Ukupna površina će bit nešto veća nego sam SP180 kiler.
Konačno rješenje - 2 kilera od 50ccm za normalno hlađenje, a ventilator samo kao dodatna sigurnost.
Uz sve to, na SRki je jedno 40% kilera prekriveno plastikom, zrak dobiva samo kroz one dvije škrge.
Ajde da definiram pojam KUVANJE - optimalna radna temperatura 2t lc mašine je 65-75 stupnjeva. Temperatura preko 80-85 stupnjeva je po meni već problematična i to je meni kuvanje. Recimo kao da ti auto stalno radi na 100-110 stupnjeva, a radna mu je 90 stupnjeva.
I sad ja neznam kome kaj nema bit jasno
uostalom, kako su pero i dario rekli, lako je stavit termostat i nema baš nikakvih problema, može bit i kiler od mercedesa w124. Zašto ne? Motor je i tako rastavljen, sustav hlađenja se i tako slaže, crijeva se i tako režu.
Prošo sam istu stvar na zipu, s jednim kilerom je bio na 75- 85 stupnjeva. Stavio ventilator od kompa kaj puše ko mrtva baba i spustio temperaturu na 70-75. Stavio drugi kiler i sad je i bez ventilatora temperatura 65-70 stupnjeva. Zašto mučit motor i gubit performanse kad je rješenje tako jednostavno?