Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Nrg Purejet 50 +40000km

<< < (17/22) > >>

aragonY:
Mrale fino si ti to sve srocio ali model kacige si zaboravio napisati  ;D

challenbeen:
Kako me pališ da kupim struju od purjeta i nabavim pumpu i sve što mi treba za mog ljubimca  :toothy10:

PchelaUbica:
Model je k3-sv  , pikiram je dugo, samo duge grafike

Kakav bi to svijet bio kad bi svi bili ajnsprici , i kad se nebi sarafalo

Corector:
Jest taj je model.

Podnosim izvjestaj od prekjucer. Zajasio Nrga i gas. Oko 20h krenuo nazad, i kako je zahladilo, kurvinski aku onak jedva anlasuje. Jbg, stavljen je 4Ah i to nekvalitetan ljetos, al to nije moja briga jer aku i kosta, samo ove DIY metode za dzabe me zanimaju, cim je malo steglo onemocio je. Inace na tom Nrgu se muvaju samo 4Ah akumulatori, i kad malo zahladi odmah se cuje kako nemaju udarne struje, a realno ispod 9Ah se ne treba ici jer injection skuteri aktivno opterecuju akumulator.

Htio sam ga ostavit i udarit pjeske jer imam pohranjene skutere po gradu, ali sam u novim Starkama i ne pada mi na pamet puno hodati. I na kraju ga guram lagano i pitao sam barem 20 ljudi jel imaju kablove i svi mi samo pokazuju Hak karticu, ili me blijedo gledaju, pitaju sta je to, vlasnici francuskih vozila mi polazuju cetvrti stupanj osiguranja za slepanje, neka gold kartica za unlimited slepanje... Odj**** ove high tech cmrljavce i predjem na old school ekipu, i dobijem odgovor "ja to nosim samo zimi", i kroz 500m guranja, ulovim struju u Lunaparku. Iza toga, pocastio ekipu. Aku je toliko mrtav, da je skuter jedva radio, i jedva se punio oko 11V. Kinesce propalo u 7mj.

Bez struje

Sa strujom

Znak zahvalnosti

matija84m:
Spomenuo si da bi stavil 9ah? Dal stane ili treba radit preinake da se ugura taj aku?
Meni na dna ide taman. Vjerojatno zato kaj je ista kutija kao za 180 model :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju