Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Nrg Purejet 50 +40000km
Corector:
Zbog ovog purejeta sam izmolio jako puno moltivi i istovremeno izrekao sve kletve svijeta, na kraju su se pokazale djelotvornima tako da molim lijepo, bez zajebancije. :toothy3: Iako nisam bio 100% siguran u neke stvari, svejedno sam ga htio da upotpunim kolekciju s ovim primjerkom, pa makar stajao.
Neki decko ga kupio, ni sam ne zna sto ima. Trebalo ga je pripremiti za tehnicki pregled. Nisam mogao vjerovati da vidim skuter iz 2003. godine u ovakvom stanju do prije 2 godine.
I sasvim slucajno, par mjeseci kasnije, dobijem ponudu da ga otkupim, naravno, neispravnog. Imao je 7200km, a danas je vec na 21278km i vozi se jako cesto na kratke relacije.
Ovaj purejet je istinski predstavnik piaggio 50 agregata s direktnim ubrizgavanjem, a to znaci da se jos niti jednom nije pokvario niti je ostao na cesti.
Ni ostali purejeti nisu nista losiji, Gilera me nikada nije ostavila na cesti s tim da sam s njom imao par problema zbog pocetnog (ne)poznavanja nekih stvari. Ali stvari su brzo dosle na svoje i od tada je samo besprijekorna pouzdanost na nivou.
U igri je bio jos jedan Nrg purejet, koji je napucao oko 35000km, on je u pocetku 7 puta za redom zajebavao zahvaljuci "majstorima", i to je prvi i posljednji put da je moj purejet stao na nekom meetu na kojem sam bio naravno ismijan. Cim sam odjebao fejk majstore i uzeo stvari u svoje ruke, taj skuter vise nikada nije stao!
aragonY:
Vrag te nosio da li je moguće da ovako izgleda skuter iz 2003. godine :o :o :o
Mora da ga je neki deda čuvao pod dekicom u garaži za tebe :icon_biggrin:
kos7:
mrale, sve se mislim da konvertujem svoje zamorce na ajnspric, pa da se konacno prikljucim klubu vecnih veverica
ajlavsrku:
Mislim se da maknen vx masinu pa da mi slozis sp180 na ajnspric,gustan citat ove objave o anjspricu zadnje vrime kako ih lipo srocis :toothy12:
dario007:
Daj malo o svjetlima napisi,vidio sam na meetu da je neki xenon gore...
Inace skut je ko iz salona :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju