Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Nrg Purejet 50 +40000km

<< < (18/22) > >>

avr freak:

--- Citat: Corector - 04 Listopad, 2020, 19:38:18 ---vlasnici francuskih vozila mi polazuju cetvrti stupanj osiguranja za slepanje, neka gold kartica za unlimited slepanje... Odj**** ove high tech cmrljavce i predjem na old school ekipu, i dobijem odgovor "ja to nosim samo zimi", i kroz 500m guranja, ulovim struju u Lunaparku.

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6:

Kako bi pitao jedan moj poznanik, ima isti model, a mogu ja to upaliti na guranc? :frajer:

Corector:

--- Citat: matija84m - 04 Listopad, 2020, 20:04:14 ---Spomenuo si da bi stavil 9ah? Dal stane ili treba radit preinake da se ugura taj aku?
Meni na dna ide taman. Vjerojatno zato kaj je ista kutija kao za 180 model :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ide 9Ah original gore, samo taj je aku 3x vise para pa buraz nije htio uzimati 9tku. Po ljeti 4Ah dobro radi, a cim zahladi to je igranje s vatrom, jos da su akumulatori kvalitetni to bi i duralo. Jer masu puta mi se desavalo da sam na Kymco skuterr karb, stavio nove akumulatore pred najjavljenu prodaju, i kupac dolazi za par dana, a oni novoformirani i propisno napunjeni izduse zimi.

Ukratko, prije je je bilo svercanja sa 4Ah, sada vise nema.

Kurbla se moze ugraditi, ali nema smisla, ja je imam na Gileri i skinuti cu je dole, sistem da se dize na centralnu nogaru pa kurblas izluduje, pogotovo kad zaboravis na natrpanom skuteru, pa ga onda dizi, a tereni su cesto neravni, uostalom kakvo faking kurblanje bokte kad je izmisljen anlaser. Da je imao 2 zice ispod sjedala, auta s ispravnim baterijama ima na svakom milimetru, a ne metru.

Corector:
Danas je bio dan za energiju. Kako najhitnije obici 9 lokacija u centru, a pritom biti najbrzi? Odgovor je vrlo jednostavan, mala pedesetica dere sve zivo, a tako je bilo. Sva sreca pa ne mogu prebrojati niti na prste jedne ruke one saltase sto mi uvijek smetaju, jer jebigq, ne mozes ti hendlat s vecom masom koliko onaj s manjom, pogotovo kad je dvostruka cifra u pitanju.

Cesta se osusila, Monsumke se dobro ugrijale, hajd, drzi.

Nrg mc trulja je drag skuter, realtivno mali, a opet ima mjesta, krut kao tenkic, ali u pravom smislu te rijeci, a ne kao neki skuteri di olako proklizu svi serafi od dekla, pa cak i na karburatoru, i da se taj %u0161pijater tako naziva, pa kad se naglo izbacis, nema daljnjeg osciliranja i izbacivanja iz putanje.
Kad je hladno, mc3 postaje pretvrd, pravi izbijac bubrega od iza + razbijac zglobova na volanu, ali je puno bolji kako su vilice podmazane.
Vrlo lako se pretovari, ali zato odes dvaput kad ga napunis. Za rijetke voznje, jako dobar. Za ucestale - trebalo bi amortizere omeksat.

Tekucina Svetog Save

Pretovar.

Corector:
Uvijek isto, konstanta :D

Corector:
Usporedba s mrtvom serijalom, jedna od najzdravijih.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju