Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (70/120) > >>

Poggiali:
Ti nis ne citas :P meni seriski cilindar ostao bez ulja, zato sam i uzeo dr evo :P

Corector:
E onda si u jos vecim problemima. Za 50km se ne osteti valjda ni ona polinijeva bolcna...
Tko ce citati kad je nemoguce pratiti beskonacne nadogradnje, da imas pezu onda bi i presucivao inkogonito svakodnevne radove :laughing7:

Poggiali:
Iso da opet usporedjujem, da nova bolcna se na nekim mjestima osjeti pod noktom, dok stara koja je bila bez ulja ne xD extra

Corector:
Jbg mrale, zao mi je, hoces da i tebi posudim purejeta dok ne skarabudzis to zamorce? (bez zajebancije).

Ja sam imao problema s polini bolcnama (3 komada), pa sam presao na DRevo i evo vec godina i par mjesci nista, ima preko 10tkm,a polini je izdrzavao 6tkm i zveckanje...

Poggiali:

--- Citat: Corector - 06 Studeni, 2018, 16:46:17 ---Jbg mrale, zao mi je, hoces da i tebi posudim purejeta dok ne skarabudzis to zamorce? (bez zajebancije).

Ja sam imao problema s polini bolcnama (3 komada), pa sam presao na DRevo i evo vec godina i par mjesci nista, ima preko 10tkm,a polini je izdrzavao 6tkm i zveckanje...

--- Kraj citata ---
Hvala ti ko bratu, al imam bev-a pa nije sila  :icon_biggrin:

A nista, probao budem sa novom , valjda nebude isti kvalitet i novi iglicasti, ko zna mozda je taj ntn za 20kn losa sreca.. jos kazem liku u lagerkomercu daj mi najskuplji i najbolji koji ima i da mi taj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju