Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
dario007:
Daj slikaj taj lijevi iglicasti iz blizeg...
Sta se tu desilo ako si skidao za 50km?
Poggiali:
pa bolcna je nova od dreva, a iglicasti je isto nov ntn japan, sve je 2t uljem namazano prilikom sklapanja, + dodao sam cep ulja u rezervar i smjesa je tolko jaca da je svecka crna.. slozio sam kit , nisam ga ni stiso pun gas jos, naravno grijan je prije voznje... nakon 50km sam iso vidit vario, i reko sam da sam skuzio luft na radilici, radilica je sad vani, lezaj kod varia se vrti, pa malo stane... valjda ih je sjebala ona voznja bez ulja... , al kazem na novo je slozeno sve i sad mi ta bolcna ne izgleda nesto sretno :/
Corector:
:drunken_smilie: Jaoooo popisa, karbosu moj...
Ona voznja bez ulja je sigurno ostavila ove tragove. Kupi novu bolcnu, usput i osigurace, a i iglicasti :toothy3:
Poggiali:
cudno mi je inace da kad sam raspakiravao dr evo, da je vrecica od bolcne i osiguraca bila otvorena, da nije neko neku losu bolcnu poturio :/
A iglicasti imam novi, samo za bolcnu nisam racunao
Corector:
Ma da, kriva je bolcna, a to sto je vozen bez ulja nema veze. Samo se tjesite i trazite neke druge razloge, naslusao sam se toga na tone. I kad odradimo utjesanovoca ajmo u novu narudzbu jer moramo imati pokrice za bacanje para umjesto igre na sigurno :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju