Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
Evo da u jednoj temi predstavim svoju dvokolicu.. Kupljen je sa 24 000km u dosta dobrom stanju. Neke stvari su promjenjene, neke ociscene, neke pofarbane...Nesto sam uspio poslikati, al ne sjetim se uvjek, pa evo par slika u nastavku...
Promjenjena su sva ulja ( kocnice, masina, prijenos), promjenjeni su filter zraka i ulja, stavljeni novi gripovi, prekidac dugo kratko, truba, jos budem promjenio prekidac paljenja i on/off... vlasnik prije mene je promjenio regler, remen, klizace, rolice, gume, plocice i akumulator tak da to nisam morao dirati..
Ps. postimage zeza i neda mi da dignem sve slike :/
Poggiali:
Mali apdejtic..
Stigo mi je vjetrobran, isprobal danas, odlican je, puno manje buke imam sa njime..
Stavljene plave ledice na tablu :toothy3:
ajlavsrku:
Samo da vratis serijski nosac tablice,nije mu ni guzica za kemijanje a kamoli za ovakav nosac,serijski je bolje :)
Poggiali:
Jbg, meni se ne svidja serijski blatobran. Inace imam drugi nosac tablice, nisam jos poslikao jer ga moram jos podesiti, a neda mi se vadit far itd...
ajlavsrku:
A jedino da je dignit blatobran skroz do vrha ovog undertaila da je sta blizi stopu,ovako je puno uvucen?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju