Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (36/120) > >>

Poggiali:
a kaj da mu radim, nemrem ga hladit jer da otvorim deklo bilo bi svega u nutra... federi su tak mekani takorekoc na leru vec hvata.. a nagib bude ko da po crkvenom tornju vozim i mora se grijat.. samo me zanimalo vidio sam neka zvona kaj imaju po sebi "propelere" jel bi to kaj znacilo :/

3alfa3:

--- Citat: Poggiali - 10 Lipanj, 2018, 21:07:43 ---a kaj da mu radim, nemrem ga hladit jer da otvorim deklo bilo bi svega u nutra... federi su tak mekani takorekoc na leru vec hvata.. a nagib bude ko da po crkvenom tornju vozim i mora se grijat.. samo me zanimalo vidio sam neka zvona kaj imaju po sebi "propelere" jel bi to kaj znacilo :/

--- Kraj citata ---

Zvona sa rebrima nesto bolje odolijevaju, ali, ako plavis zvono ovako, nece biti savrseno ni sa najboljim zvonom. Ocito se radi o maloj brzini  i cestim kretanjima koja traju dugo i jos uzbrdo kad je i opterecenje vece (kad se kuplung odvoji, pa ponovo spaja sa zvonom, trenje uzrokuje zagrijavanje). Jednom kad postignes brzinu da se kuplung i zvono okrecu istom brzinom, nema trenja, pa ni pregrijavanja.

zvonkec92:
Nema tu pomoci, stavi mu jos i blokadu na vario nek bude sve tvornicki da ga jos malo prigusis mozda bu bolje iso u brdo :happy8:

SF2 Freak:
Lijepo ti napisemo laj trebas napraviti da skuter bude normalan aa ne prigusen. A ti dalje po svome sa zvonom. Stavi zvono na serijalu... Najgorw ulozen novac , rade bi se opskrbil sa 15 filtera zraka ako ti se onako mazu.

Tomi_ZG:
Pogi ti bi bez puno filozofije trebao kopirat Zvonkecov bivši setup,znači tt/zx,lc getriba,polutke od batine(ili neke druge) i nekakav variomat i bok,to sve polovno skarabuđiš vrlo jeftino

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju