Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (35/120) > >>

SF2 Freak:
Ne kuzis imas ti snage ali prijenos te blokira. kao da imas auto od sa 300ks a imas 2 brzine

3alfa3:

--- Citat: Poggiali - 10 Lipanj, 2018, 15:54:03 ---svaki put smirglam pakne, al to tak brzo zasjaje da nema smisla vise... dok je zvono lagano zbrazdano od pakni...

--- Kraj citata ---

a onda je do namjene, zapravo, preslaba ti je mashina za to za sto ju koristis.
Neki kit koji radi najbolje na sto nizim okretajima, adekvatan auspuh, sto meksi federi na kuplungu pa da sve to daje puno vise momenata na manjim okretajima.

Ili cesce smirglat kuplung i zvono pa dok traje. Jos jedna varijanta bi bila stavit nesto prelagane rolice tako da ti je prijenos sto dulje kratak, mozda i najtvdji centralni kkoji bi imao slican efekt, ali onda si "ukrao" performanse na drugoj strani

mozda najbolje, imat neki apn-ac za planinarenje (u prvoj brzini bi se valjda i na drvo popeo) :D

zvonkec92:
njemu samo treba drugi vario i lakse rolice da se u brdo masina bolje vrti i automacki bu jaca, ovak sa svim serijskim vozit se to je tolko zaguseno da je katastrofa.

Ja sam na svom reliju prije prodaje imao:

Naraku vario ( 4.2g rolice )
pezo remen
batina polutke
zuti centralni
serijsko kvacilo sa malossi plavim federima
LC getriba
Serijski spuh bez katalizatora

nema brda u koje nisam mogo krenut i izvuc i nikad nigdje nije stao a u krajnjoj je iso oko 80gpsa

Kad sam ga prodavao dan prije sam samo vratio serijske polutke serijski vario i serijski remen, skuter je tolko mrtav bio i uz najmanje brdo nije imao snage a poggiali to nece shvatit. slozi taj prenos kak sam ti reko i skuter bu ti duplo bolje iso i imao puno vise snage

Poggiali:
Nemam kaj ja shvatiti, kad velim da je meni dobro... vi uopce neznate uzivati u voznji deca, samo da svaki kilometar izvucete iz motora  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: Poggiali - 10 Lipanj, 2018, 17:57:31 ---Nemam kaj ja shvatiti, kad velim da je meni dobro... vi uopce neznate uzivati u voznji deca, samo da svaki kilometar izvucete iz motora  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

A ti skuris zvono u parsto metara  ;D

Savjeti ti nisu zato da od Poggialia postanes Rossi (   :toothy12: ), nego da dovedes skuter u neko normalno stanje obzirom kako ga koristis  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju