Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (37/120) > >>

luna500rr:
Zvono ostavi kakvo je samo kvacilo od piaggia i podlosku pod ventilator variomata...tebi treba momenta u startu a ne snage

zvonkec92:
i zbusi deklo da se prenos bolje hladi

Poggiali:
Doso mi Topov vario, pa da se malo i po Rallyu srafi :)

Za sad sam probao samo to kaj sam dobio + bjeli malossi i original centralni sa kojim ujedno i bolje ide... mislim da se mrvu previse vrti sa ovim topovim 7g rolicama... Inace start nije isti kao sa serijskim, jednostavno nema prvi sus jak kao serijala, al ajmo rec gad serijski izgubi sus, ovaj tu vec vuce junacki, i za sad nisam primjetio rupe u ubrzanju... Dobio sam ga krajnje 77gps-a
E sad, remen nisam stavio novi, nego vozim moj 1000+km stari bando... koji je nekihcca mm tanji od novog..

Jel bi se trebao vise popeti remen?

SF2 Freak:
Bome fino ti dize remen , ako previse vrti probaj sa tezim rolama mozda dobijes jos nesto krajnje i vecu izlaznost remena.

Poggiali:
Budem probao i novi remen da vidim koliko sirina igra ulogu, i imam jedne 7.5 g role pa mozda iskombiniram...
Ali vidil budem jos i karb da podesim, nisam ga dugo dirao, sve se umastilo i kaplje iz filtera

al sve usvemu i ovak sam zadovoljan, vuce u svako brdo, serijala se poceo daviti i nisam mogo skontat do cega je, jedino da sam uzeo nove role i novi remen... I kaj je najbolje, przim ga ful gas, i ne izgubi na startu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju