Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Zigas:
Zanimljivo. Dva dana nazad sam promjenio moju pumpu za tvoju repariranu (Hvala) :icon_thumright:, jer sad kad sam u fazi testiranja tlaka, primjetio sam, da stara pumpa, kad ude motor iznad 8000 rpm mu nedostaje goriva/tlaka i zapuca, ko da bi ga gasio u vožnji. Jer u vožnji nisam gledao u auspuh, mislio sam da sam prejak sa smjesom, je puca identično, ko prejaka smjesa, samo da kod prejake smjese se vidi na auspuhu, kad zapuca dim i ponekad vatra. Pokušao ga izvrtit na nogi i počinje pekidat na 7000 rpm a u vožni zapuca. Sa tvojom repariranom ga na nogi izvrtim lagano iznad 9000rpm. Sad se osjeti, u vožnji, da mu mogu još dodat tlaka, jer iznad 8500 rpm gubi na snagi. Težko je purjeta pogoditi po smjesi gledajuč sviječicu, ker bilo koji tlak imam ona ima uvijek idealnu cigla boju.
Dali si testirao ili znaš, do koliko se može dignut tlak na regulatoru, da se još ima dosta protoka. :dontknow:
Zašto se to pitam.
50cmm sa 2,5 bara ide u okretaje čak iznad 11000rpm, sport 70 ccm sa cca 3,5 bara ide do oko 10000rpm, sada za MHR replicom i oko 4,3 bara ide malo iznad 9000rpm. Da nisam došao, do max kolko pumpa može. Ili je to zbog jače kompresije?
Edit: Mislim da imam od negde u glavi, jer smo imali neku drugu temu oko pumpe, da ima pumpa protok oko 5,2l/h. Tako, da znam, da ima još šanse, da dignem tlak ;D
Corector:
Thug life
aragonY:
Zalepeće!
Ako se pregrijao nije bilo potrebe da luftiraš mašinu, mogao si ga samo ostaviti na vjetru i dosao bi sebi.. :nono:
Corector:
Posrala me trkaca sreca, pa da su me poceli izdavat dijelovi iz 2003 ne mogu na vjerujem, vec sam si telefonski narucio vertikalu. :happy3:
Posto nemam cukicu za temperaturu na Pezi, moram se oslanjato na uho. I tako ti je meni nesto bilo sumLJivo vec par dana, i da bi stvar bila jaca, jucer sam teipovo za Karlovac i to u dvoje u pretovaru...
Cijelo to vrijeme je cilindar bio veoma ugrijan sto sam jutros odlucio izmjeriti:
Taj cilindar je vec zakuhao i izbio crijevo vode tijekom burn outa... I sad je opet bio u crvenom danima...
I evo kakva me sreca posrala:
Zdrav covjek bi rekao, kupi si vertikalu i rijesi se takvih problema.
Ali ja kazem da je to bolestan covjek jer je se ovo desilo jednom u 18 godina, a servisni interval za termostat je nekih 10 godina.
Kad sam vec otvorio sve, uvjerio se u vrhunsko i nevjerojatno stanje cilindra, od pregrijavanja su malko karike dobile, pa sam ga pocastio novima:
Hsput prosirio jos ispusnu rupu, kanal nisam dirao.
Odlucio sam voziti bez termostata, novi mi je skup, a zamjenski necu da kupujem jer nisam debil da si svjesno podmecem nogu i programiram skorasnju havariju. Ide to bez termostata bez problema, prva 2km cemo lagano i to ce mu biti termostat.
aragonY:
Ja sam izbacio termostat nekako odmah nakon razrade, ali vidim da je temperatura malo ispod idealne. Stigne na onih zeljenih 75-80°C samo kad je bas topal dan, pogotovo ako je voznja u dvoje, inace ujutro ili kad sunce krene zalaziti pada na 65-68°C.. doduše imam i st kiler koji je duplo veci od serijskog al eto vozim tako pa cemo vidjeti, ne vjerujem da ce sad nesto drasticno povecati habanje masine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju