Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Apdejt zavrsen, log za kilometrazu:
Izvadjen termostat, stavljen isti 0.6mm dihtung, stare gumice s diht masom, stavio nove karike iako su stare imale 0.45mm lufta, (prekon30tkm) usput stavljena i nova svijecica iako je stara bila isoravna al brate mili...
Corector:
--- Citat: aragonY - 30 Travanj, 2021, 14:50:41 ---Ja sam izbacio termostat nekako odmah nakon razrade, ali vidim da je temperatura malo ispod idealne. Stigne na onih zeljenih 75-80°C samo kad je bas topal dan, pogotovo ako je voznja u dvoje, inace ujutro ili kad sunce krene zalaziti pada na 65-68°C.. doduše imam i st kiler koji je duplo veci od serijskog al eto vozim tako pa cemo vidjeti, ne vjerujem da ce sad nesto drasticno povecati habanje masine.
--- Kraj citata ---
Ma termostat vecini ljudi ni ne treba, ako si pametan i ne gazis ga prva 2km nemas nikakve brige na duge staze. Pogotovo na 70ccm koji se brzo ugrije.
Termostat je bas za pravu zimi, a prave zime vise nema tako da pokrecem kampanju vjecnih skidanja termostata jer imati ga iz 2003 godine danas ocito predstavlja velik rizil, makar ih nisam puno vidio da su slzastekali, ali treba djelovat preventivno.
I eto, pametnjakovic bi si stavio vertikalu AC i nastavio bi gmizat, ja sam ovo rijesio kroz koji sat lagano i nastavljam dalje udarat.
Corector:
Posto je ovo Peza tema, moram rec kako sam jucer vidio naseg iskrenog druga Suhog na nekom novom Vivacitiju druge boje. Prvo sam mislio da se netko zajebava s monociklom i prelazi kroz krizanje dugo 80m, i nikako da prodje.
Vrhunac downgradea mi je prosao pred ocima i nisam to mogao do kraja gledati pa sam usmjerio pogled u smjeru skorasnjeg prelijetanja.
Odlucio sam poskidati Peza embleme jer sam shvatio da vrijedjam.mnoge druge, a i sebe, te Purejet prava masina ne dolazi do izraza jer svi odmah pomisle da je to Peza.
Dobit ce nove oznake...
dario007:
Mene rabljeni termostat skupo kostao,cvikao nov tek razrađen 180cc cilindar.sad obavezno lete van,ni ne kuzi se da ga nema...
matija84m:
Zato slozis sport pro i nemas brige, jer ni nema mjesto za termostat taman da hoces :dajmenemojj:
Priblem nastaje kad imas veci kiler i onda mu stvarno treba dosta dugo da dode na radnu. Ali sa serijskim kilerom je to cist ok.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju