Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Ljubav na prvi dvogled i odmah swap na PureJeta kako bi to dobar poso. Ovi novi ultra euro4 gmizavci me ne zanimaju niti ce ikada. Ovo mi nemres raditi, doslovno i bukvalno mi original Peza ovo radi!!!!!!!
Dobar sic i niska podnica, pa nisi skvrcen, lajk za napredak Peze u polozaju sjedenja!
Prisjetimo se.patnji po trokiranju natjunirane Peze, koliko god da mu uskratia goriva. Ne valja. Obozavam ove Peza startove gdje masina trokira, a ne pomice se ni milimetra
Corector:
Konacno vratio ZXa. Repariro vunu i ofarbo penzlom, jer sprejevi su za stajlere, a.meno sprej drzi 2 tjedna i aj bok. Treba mi neato sto drzi 3 ljeta i 3 zime.
Sinterovo propisno pa cu vidjeti kako traje boja kad se postupno zagrijava aususpuh.
Naspram serijskog auspuha, dobio sam jedno 20% snage. Ona serijala je na mrtvoj granici opcuorabljivosti, nemre se a vjetrom borit. Za Nrg i lagane skutere moze proci znatnonslabiji setup i masina.
Odmah sam testirao uz jebacku travnatu uzbrdicu nasip jer sam vidio neki komad gume dobar za izradu blatarica, moc i sila se osjecaju jedva cekam da odem rasparat nasip, i potrazit uspon veci od 50% DA putlrejet pokaze moc momenta.
Corector:
Ma daj mi zestok uspon i visoku debelu travu jaooooo ovom Molasu nema granica, idemo na 60%
Znaci prvi put sam uzei 3m zaleta da bude extremnije i zapeo sam 1m do vrha, kad je krenulo nazad, zadnja je Molasica ugrizla i skoro me sve iskipalo u rikverc, ali gas i ispravlja se bocno.
Zivio purejet moment i odealan prijenosni ne prebr omjer s kojim mozes sve.
Bitno.mi.je da me konacno vertikala jemre kopirat jer ovo je NEMOGUCE ZA VERTIKALU hehe
Corector:
Francusko vozilo pocelo prokosnjavat ispod sica, smocilo mi kacigu. Samo odjednom. Jako volim cari nq koje bi se mogao kladiti da nikada necu imati bakecanja.
Postoji jedna cinjenica koju sam naglo utvrdio, a je se ispotvrdjivala.
Recimo na talijanskom skuteru, fokusiras se na usku problematiku, unaprijedis to i ti si car.
Kod francuskog, pohaba ti se broj sasije, i ode ti svih onih 30% dijelova koje se inace obavezno prvo bacaju u smece jer nikad nece otici, kad recimo rastranciras talijana za prodaju i dijelove. Plus, naravno, 70% svega ostalog.
Corector:
Ubacio 7% getribu. Dobio taman malo putne, boljeg ubrzavanja i vise krajnje s puno kasnijim prevrtavannem za koje je potrrbna sada iskljucivo nizbrdica. Idem po ravnom preko 80gpsa to mi je bitno.
Setup:
- 50ccm
- ZX, multivar, ditech polutka, 7%
- 3bar + 200ohm smjesa, 3.03l trosi gasiranja u gradu. Slozen da pali na zub, bez onog glupog anlasovanja.
Usput odlucio staviti novi lezaj sekundara kotaca jer je se poceo cuti, i malo bi skrgnuo. Uzeo i novi ssmering iako je stari ko nov, al ne planira dirat getribu vise nikad.
Ovih 7% me privlaci zbog toga sto cu furat polovno remenje od 18mm, tako da nemam potrebe kupovat novo, a i novo nije bas pametno jer struze od bendiks, tako da sam ostvario win win.
I po prvi put da sam uspio napraviti zub na zadnjem disku, to se rijetko vidja, al zestok nivo kocenja je svakodnevno prisutan hehe
Prava guma i dobra kocnica, koja moze dosta bolje ovdje, dozvoljavaju da se kosis s fizikom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju