Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (177/257) > >>

Deki.:
Mene danas dobrano propuhala!

Corector:
Da, jos nije to to, ali moze se prihvatiti.

Corector:
Konacno nesto!
Prednja cwljust krene lagano blokat jer AJP nema snage da dovoljno povuce izvucene i prljave klipice. Nakon ciscenja sve radi ko beba.

Umalo sam stavio jace pumpice da konacno sredim kocnice, ali nemam sad vremena, pripaziti cu isto kao i kad se vozim na padavicarskim gumama.

Stare plocice (sinter, iste kao nove) su lijepo ravnomjerno potrosene. Zivio Brembo!
Extremna temperatura je ostala zabiljezena, jer ko ima Bridzs, smije prkosit i i fizici. Ostalo je izmedju 0.5 i 1mm mesa. Da pazim i mazim, mjenjao bih na 2mm jer krenu jebavat disk.

Corector:
Testiran serijski auspuh po prvi put na Pezi.

Sad konacno mogu usporedit ovaj skuter i Nrg mc3 koji skace na zadnji uz minimalan cuk.

Dojmovi naspram ZXa:
1. Tuga, do 70kmh je jos i dobar, nakon toga samo propuh
2. Voznja u dvoje. Kao da vozim Peugeot Vertikalu s auspuhom. Tragedija najviseg nivoa, 60kmh gpsa i plafonjerq, dalje molis bog dal ce ili nece za 1kmh. Auti strahovito proletavaju pored osjecaj useravanja i opasnog podjebavanja ostalih u prometu je neprekidan.

Uglavnom, za 10kmh ranije posustane, isto toliko je slabija putna, i krajnja. 
10kmh manje u prometu mnogo teze pada nego kulturnih 160kmh vise.

Corector:
Uskoro ce ZX biti ofarban, nikako ulovit vremena. A s ovim gmizavcem, jebiga, gmizem. Fali mi jako 10gpsa. I je pada mi na pamet tripovat s takvim setupom i zajebavat ekipu kako je to nakbolji izbor, to je ovako za kvarta odlicno. Najvise mi sluzi kad treba otic u trgovinu ili na trznicu pa tu ga uvijek natrpam. A u ovaj veliki kofer ko gospoda stavim stvari umjesto vrecica, i kad dodjem na odrediste, samo ga skinem i ponesem. I ekoloski i gospoda.
Eno, prekjucer dosao par sati nakon otvaranja placa, i ko onaj batica sto dodje u kafanu kad se skupe sve picke, uparkira ga tocno pred ulaz, i ode zadovoljavat svoje potrebe.
Za extra urbanu sredinu sam zadovoljen.

U medjuvremenu sam odlucio podici prednju vilicu na max. Iz vise sitnicarskih razloga.
Da smanjim extremna opterecenja na prednju gumu.
Da mogu ko covjek di hocu bez nasukavanja, i za nedaj Boze za odradit neki bijeg, ili da opusteno sasjecem zracnom linijom kad vidim da je neki cep.

Usput testirao neke extremnije uspone gdje s obicnom gumom neces zagaziti niti 2m, vec ce te izbaciti iz putanje...
Testiro extremne uspone, pa extremna spustanja, sve mi se cini da ce biti i nekog dobrog offa. Jer Molas je majka!

Setup je dakle potpuno serijaki sada, jedino ima multivar i ditech polutku. Agregat ima 36tkm, nisam ga nikad otvorio i sve je zapakirano oem, vodena normalno da je prva jer sam skuzio da prebacuju 40tkm opusteno.

Kad bi napravili cesticu do Mkeseca, ja bi iz Molasa i Purejeta naravno, tripovo VERTIKALNO.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju