Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
ljubo46:
--- Citat: Corector - 14 Srpanj, 2020, 19:16:42 ---Ugasit ce se svaki jer se stvara vakum kad nema rupica, ili pak oduska na rezevaru.
Izbusio sam sa 0.7mm svrdlom 2 rupice, umjesto francuske od 2mm. Nepotrebno skroz da ima veliku rupu jer francuzi mnogo trose, a malo meda daju.
--- Kraj citata ---
E to je to onda pajdo :icon_thumright:
Corector:
Provjera forme, ide jos, ali uvijek se netko izbaci...
Corector:
Koji se to kralj maloprije rejsao po V.Holjevca pa prema Areni? Vozi crnog Roxa tamo iz 2008 negdje, i ima Kennya na blatobranu haha
Svakih 100 godina mozes naletiti na zestok primjerak skutera, sve neke neustelane kanturine gmizu po gradu.
Ovaj car ima serijski spuh s katom, i izgleda da je stavio base kit. Ja stojim na semaforu u start stip modu, i reko maznut cu ga s anlaserom... Kad ono ,baja ispali ko metak haha, anlasujem pilu i na drugom semaforu slje uslijedio drag race... Roxonja se drzi ko isus, a meni bruka se zalec da dobijem jos 12 konja na kotqcu, uglavnom jedva sam ga peglao, ali nakon 8 banki slijedi show, Piaggio ubija brasno a minarelli poteze rucnu. Na slijedecem semaforu opet brasnarenje i onda uletavam kod A malla prema Areni ko isis krist s Bridgestone9m, a on sa Dunlopom GT402a onim.padavicarskim.smecem, siri putanju skoro do trece lijeve trake hahahaahaha
Uglavnom, jako lijepo slozen roxic, pici po gradu i startan je jako.
matija84m:
Minareli je pun potenciala :headbang:
Sreca da nema rezonku. Ishod draga bi bio na njegovoj strani, baren do tih 90km/h
Corector:
Lik ima 60kg, ispaljuje kao kao iz picke, ali kad sam stao pored njega ipak smo isti hehe
Kad sam vidio Dunlop GT301 ili sta vec je, reko pajdo moj idem ja produzit malo da vidim kako ti skrecea s tim haha Trostruko sporiji prolaz u zavoju, i trostruko siri luk...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju