Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (153/257) > >>

Corector:
Sad imam jako dobrog povoda da ugradim Piaggio cuku.

Corector:
 :happy6: PureJet nabijač kilometara...

Corector:
Primjetio sam da je smjesa bogatija, otkako sam stavio usis s manje rasirenim granicnicima.

Zanimljivo je to, kad krenes raditi "Downgrade", da ne kuzis gubitke, a cim odradis apgrejd, onda su promjene veoma osjetne. Uglavnom.osjetljiviji smo na upgrade nego na downgrade. I tako kad krenes ddawngrejdat, zacas čmrljis u mjestu ili pak gmizes a da toga nisi ni svjestan.

Da skratim. Stavio sam ponovno usis s rasirenim granicnicima.skroz do bloka, PLUS, ovaj put sam stavio ove rasjecene granicnike.

Odaziv na gas je ipak osjetno bolji. Uskoro cu vidjeti kako se smjesa ponasa... Mogao bi si sloziti bypass preko elektroventila tako da mi daje extra kolicinu zraka, to bi bilo vrh,na prekidac ON/OFF otvaram vise zraka u masinu :D Velili sam fan purejeta zbog takvih mogucnosti.

Zacepio sam rupu oduska na cepu koju je francuz projektirao, jer mi smrdi benzin, i izbuio malo manje dvije. Sad ne smrdi niti slini kad je pun, drago mi je kad nadmasil francuza.

ljubo46:
Meni se kosilica gasila kad skroz cep na rezervaru dihta :nono:

Corector:
Ugasit ce se svaki jer se stvara vakum kad nema rupica, ili pak oduska na rezevaru.

Izbusio sam sa 0.7mm svrdlom 2 rupice, umjesto francuske od 2mm. Nepotrebno skroz da ima veliku rupu jer francuzi mnogo trose, a malo meda daju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju