Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (15/257) > >>

Corector:
Nek joj je vecna slava i hvala!!!

Veli frend imas neke cudne 2 fleke za zadnjoj gumi, nikako da se potrose u voznji.
Manje od 2 godine druzenja s Bridgestoneom, bilo je lepo znas kako, prosla je pola Hrvatske.

steeef:
kako je to moguce da 12 dana nema nikakve post objave :zubo:

Corector:
Napravis posao pa samo palis i vozis.

Upozorenje!
Tek kad postanete vlasnici PJ, tada shvatite da je fraza "pali i vozi" najveca laz za skutere s karburatorom.
Ona bi trebala glasiti ovako: serafaj-pali-serafaj-vozi.
Iduci dan ponovno tako. A svakih par tjedana je vrijeme za kupnju nekih dijelova. :laughing7:

Corector:
Nisam vozio ovo meni drago skuterce (OD KAD JE POSTAO PUREJET) ima vise od mjesec dana. Jucer ga kresnuo i sve po starom. Ma milina, ide za Oskara.

Samo, jucer je dan zaloceo lose. U gumi od auta szaroj 3 dana, iscupao sam veci komad metala. Na srecu, ima ripne pa je bilo i vise srece da je ne probije.

Idem s pezom na bengu, usput d natocim pun tank jer od praznog hoce oksidirati plovak goriva... I putem mi nesto krene zveketati...

Ovo cudo od zadnji blatobran dobro da nije lroslo kroz blatobran.

Ovo cudo je uspjelo probusiti ovu gumu koja nije bas reprezentativna (vide se konci :toothy12:)
Tako da sam dosao do benge. Rijesio sto sam trebao. Napumpao gumu na 3.5bara i gas doma. Stigao sam s 2 bara...

Nakon toga sam isao pumpati gumu na cagivi koji sam resio sa 10kg krompira, i pukne mi ventil.

Inace, purejet masina na ovom vjecnom skuteru radi besprijekorno. To tako lijepo radi da ne zasluzuje nikog drugog iako moram rijesiti skuter. Al radije nek mi stoji kao eksponat jer divim se sam sebi kakvo sam si savrsenstvo slozio da mi ne pada na pamet i jednu sitnicu apgrejdati.
Evo danas se izganjao, dobrih 20km i onu kazaljku od brzine sam ispresavijao koliko je kucala u maksimum

Ps nikad vise necu kupiti lg mob kakvo zamorce nemres normalno napisati tekst

aragonY:
Vidim ja mutis slova opasno, ajde reko' mozda je u kakvom bircu pa mu verenice oko glave kruže haha.
Nisam znao da se tako lako buše gume na tim purejetima, ne znam baš sad koliko to govori o pouzdanosti i kvalitetu. Nije mi se to nikad desilo na karbosu  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju