Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Poggiali:
Covece, taj zope je ko cigo, samo skuplja metal xD
Corector:
Moram apdejtat, desilo se nesto konacno, desilo :jumping:
Prvo dobre vijesti, onaj Spiracell akumulator je cudo. Zaboravio sam izvaditi taj stari akumulator preko ove ljute zime sto je protrcala. I skuter je upalio iz prve bez problema i bez naznaka da ce aku izdahnuti. Znaci cudo od akumulatora. :notworthy:
E sad losa vijest, konacno se nesto pokvarilo prije vremena.
Svijecica je pocela malo probijati, nekih 1000km prije servisnog intervala, to mi se jos nije desilo na 50ccm tako da sam jako razocaran, ali dobro je jer sreca da se nesto serafi je veca, odvozio sam 9km s povremenim izostajanjem iskre na pravom mjestu.
Ubacio novu za 12kn, okinuo fotku za LOG i deri dalje.
Nikad, nikad nisam bio jedan od onih sreckovica koji predju 80 hiljada, a da ne zamjene svijecicu :(
Kad dodje sezona voznji, i kad nekom karbos vlasniku otkaze masina bas pred neku voznju ili meat, slobodno nek se javi, kljucevi su u bravi :frajer: i nek se ne vraca bez hiljadu kilometara vise inace ce me smrtno uvrijediti! I nemoj da saljem sms poruke "slobodno ga stisni" :toothy12:
Prebi:
Ja sam s proslom svicicon championkon prosa 8000 i jos nesto sitno km, nakon toga u 1500 km prominija 2 NGK.
Poggiali:
koje ngk si imao, iz krese spanjolke ili japan?
kos7:
svjecice su otisle u rac totalno, imam doma 4 komada starih ngk, champion i denso svjecica koje imaju ko zna kolko km daju bolju iskru od nekih novih.. danas se vise valjda ne isplati dat vise od 20kn za svjecicu jer su sve postale g#vn%
nemora znacit da svi imaju tak losa iskustva ko ja, ali eto, mozda samo nemam srece s njima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju