Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
luna500rr:
A jeba ga pas :sad1:
Zato se i bojim davat svoje gume na montažu nekome, donesem mu friško obojane felge i nakon tretmana mogu komodno nazad na bojanje :sad3:
Corector:
matija84m:
A jbt.
Pa unistio je disk.
I kako sad ostat pristojan? Ko ce to platit?
Nakon ovoga ostajem sam svoj majstor i sam si mjenjam gume.
Corector:
Ovaj frajer mi je dobro radio i nikad problema kao i svi ostali extremno srećni ljudi, do jucer. Ne mogu se ici zaliti za disk jer je situacija nezgodna. Do sada nije bilo problema, osim onih klasicnih kad ti malo ogrebe rubove (na to sam otupio jer to smatram standardom struke).
Skuter nije u voznom stanju, a vozim Pezoa, za kojeg treba sve narucivati cekati i masno platiti, a tehnicki mi izasao...
Ubili su me u pojam majstori fuseri, sjebali su auto na brutalan nacin, i tek neki dan sam odlucio rijesiti curenje nafte mimo motora i zracni cep u dovodu goriva jer je auto verglao ko isus.
Frajer na tandem pumpi nije zaserafio jedan seraf, i to bas na pumpi goriva pa je lijepo ulazio zrak u sistem, i pisala je nafta van. I to sve zato sto je taj seraf jeben za zaserafiti.
Ali dobro, kulturan sam i fin, makar je sve ovo akumulirano u meni i kad tad ce netko popit trostruki nokaut da mogu i ja konacno biti extremno srećan covek. Samo cekam kristalno cistu situaciju, jer ovo nije neki teski sljamo kojeg je gazda zaposlio da uspara na nekvalificiranom kadru, kao i onaj za auto koji je kao frend od buraza...
dario007:
Ja bi svakako isao reklamirati,ako je normalan i zna da tu cesto radis izmjene,pokrit ce trosak diska,ako nece to bi mi bio presudni faktor da promijenim vulkanizera...Bez svađe,bez povisenih tonova,dodes i kazes kakvo je stanje,pa ces vidjeti razvoj situacije.
Svaka radiona je pokrivena u slucaju da se desi nesto takvo.Evo ti Dacerovsa na novom autu su mu ogrebali felge,a radi covjek doma u pol manjoj garazici neg moja.Covjek priznao i pokrio mu je stetu bez ikakvih problema...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju