Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Tomi je reko da prelazi na purejet ako zabiljezim 120gpsa.
( Ima jedna doobra nizbrdica kod Balatona gdje remen okrene anlaser pa ti potrosi cetkice haha).
Znaci ovaj cca 17.8mm remen sa 6tkm mijenjam sa 19mm + 140 nova guma iza sto je +3% ako uzmemo u obzir da je zadnja malo zaravnata :D
matija84m:
--- Citat: Corector - 30 Travanj, 2020, 18:29:08 ---Tomi je reko da prelazi na purejet ako zabiljezim 120gpsa.
( Ima jedna doobra nizbrdica kod Balatona gdje remen okrene anlaser pa ti potrosi cetkice haha).
Znaci ovaj cca 17.8mm remen sa 6tkm mijenjam sa 19mm + 140 nova guma iza sto je +3% ako uzmemo u obzir da je zadnja malo zaravnata :D
--- Kraj citata ---
E sad puste price. Njemu dosta njegova izdusotina i 86 gps-a
A kad vidim kako ti navuces 108 na teskom skuteru pa znaci u idealnim uvjetima kako sam rekao ide 120. Naravno dobro ustalano kako je sada i duza getriba.
Corector:
Upalio maloprije gps, neka cudna vrtlozenja vjetra su vani, ali da se. Reko idem upaliti 4G mrezu, mozda mi gps nije pouzdan na 2G, i ispalo je sve u redu. Danas sam ga razvrtio do 9100rpm koliko sam vidio, i drzao sam ga na ravnici na ovih 105gpsa. Islo bi jos malo da masina nije frisko upaljena.
Odradio sam i test, koliko ide na 8000rpm, i ide 88gpsa odnosno 89 u jednom i 87 u drugom smjeru. To mi je triperski mod s manje gasa i prezadovoljan sam.
Corector:
Dobio jutros dojavu da je postar OPET donesao kuvertu od suda, posto sam u ocekivanju jedne iz Gospića s Ninjom... Najjace mi je voziti se po D1 bez tablice, a svako malo patrola stoji, i to copor patrola.
I tako ti ja picim s Elistarcetom, nalozio vatru u kotao i ide parnjaca oko 100gpsa, svjesno i namjerno ne pustam gas preko nadvoznjaka, iako sa 90%-tnom sigurnoscu znam da cekaju s radarom preko, i neki s Mazdom 3 iz Osijeka, ,odlucio se trkat protiv Elistarceta taman u trenutku kada su ovi s radarom osvanuli ispred mene, a ovaj s Mazdom daje jos gasa, imao je oko 115 gpsa...
Moram priznati da sam veliki fan uvodjenja u klopku ovih jacih, brzih i superiornijih, do sad sam ih uveo barem desetak, i bilo je tu ganjacine kada patrola krece u potjeru., kada presretac iskace kao aligator iz jebenog grmlja za ovim kaj je brzi, a ja sve gledam jer jebiga, nisam prosao kroz crveno kao ovaj, i samo gledam show. U konacnici imam nezaboravna megacool iskustva i od tada vise ne gledam americke filmove nego ih sam kreiram :D
Planiram pisati za zalbu jer nisam dobio niti kune, a napravio sam posao od vise desetaka tisuca kuna.
Corector:
Namontirao gume konacno, i extremno razocaranje.
Vulkanizer mi je spigao disk. Toliko, da rucka kocnice izgubi tvrdocu u potpunosti nakon sto sligani disk razmakne plocice i klipice. A kad kocim, pulsira mi kocnica i non stop struze disk od susjedov auto. Dignem se sa skutera i imam sta za vidit, vrajer ga je spigao jebacki, lamata kao tepsija iz burekdzinice.
I pazi sad ovo. Lijepo dofuram felge skupa s onim od Nrga mc3. Donesem mu pred stroj. I odnesem sve u auto, i taman dok sam nosio od nrga mc3, radio je prednju od peze.....
Spigo mi je disk kojeg skoro nigdje nema. Pa j**** ti mrtvu majku u picku, a sutra mi je 13 dan otkako je istekla rega jer sam cekao gume 2 tjedna.
PS j**** mater svim klosarskim fuserima u po picke!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju