Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Otisao sam do Vulkanizera. Pokazao, sve jasno. Covjek mi se ispricava, ne zna ni sam kak je sj#bo, pita posto je disk, i hoce platit iz svog dzepa. Rekoh necu iz tvog dzepa jebi mu mater, ako imate kakvo osoguranje daj iz toga i rijesimo tako. Na kraju nema gazde, pa cu vidjet ak se da sta, ak ne zaboli me, ak se sjetim uopce, necu mu cupat iz dzepa jer lik nije antitalent i dugo radi, a i korektan je skroz bez imalo drskosti..
Jer Peza je to, znam kako je mene izjebala, a u stanju sam slozit skuter za obici cijeli svijet.
Ok, jedan cijeli dan je izgubljen na pripremu peze za tehnicki, danas je novi. Vise od pola ovog dana je otislo u k**ra* i jos nisam regao skut.
Naime, isao sam iz steka cupati drugi disk, skini s jednog, oa ponovi to na ovom olus montazu. I tako zbrka strka extremna jebacina najviseg nivoa koja vodi u vrapce za mjesec dana, dodjem na tehnicki i ovaj put ja zaj****. U svoj toj silnoj jebacini, pojma nemam gdje mi je prometna dozvola zavrsila. Jos ovo iskvareno usrano vrijeme, sad si za full zimsku opremu, sad u kisnjaku, sad u kratkim pa trpas u torbice...m pitaj boga gdje je... Ali potraga je u tijeku ce mi je dostaviti.
Jebes disk, samo da se danas obavi rega, jer u extremnom sam kur*u 2 tjedna, dzaba ti motori picke materine neupotrebljive, i tamo neka zamorcad, kad nemas dvokotaca kojeg si prilagodio svojim potrebama.
Ovi sabani nenormalno operiraju i sezona im je za ubrat pare, vjerujem da cu pobrat kaznu zbog musica na viziru, jer jebiga, te musice nisu homologirane pod e9 drzavom i mos ga jebat, naknadno si nadogradio, ali sve se moze ako naknadno upises u CVH kod privatnika i otreses mu par stotina kuna.... Makar su te musice stecene na ilegalan nacin, jer 2 glave po gradu nije za zajebanciju.
Corector:
Danas odradjen jutarnji test guma na hladno. Odmah nakon 400m u zavoj gdje se garantirano pada sa 43kmh (Sve ove ostale padavicarske gume), ja sam prosao sa 65kmh.
NE ZANIMAJU ME NIKAKVE GUME KOJE TRAZE ZAGRIJAVANJE! To je kompletna padavicarska gama guma.
Moram priznati da zalim sve koji nisu vozili Bridgestone!
PRISEŽEM!
-DA, nikad vise necu jesti g#vn# experimentirajuci i istrazivajuci sva ostala sranja osim Bridžsa.
- DA, me necete nikad vidjeti da sam kupio i vozim gumu koja nije Bridgestone. Probali smo jos Monsumku, s ciljem da potraje 2 sezone, ali kad se potrose, za Nrg mc3 i dalje stize Hoop.
- DA cu i dalje s grcem sjedati na vozilo koje ima neke druge gume osim Bridzsa, i jadati se u sebi kaj je ovo trebalo. Svaki put kad provozam paćeničke padavicarske gume, to je klizanje. Klizanje ce biti zimi na Salati ili Velesajmu kad ja odlucim.
Bridzs mi daje 100% grip tokom cijelog vijeka, ove tu 99% gume me ne zanimaju, a pogotovo onih 1%, pa nek je to i jedan pad u 3 sezone.
PS, radje bih uzeo drugu odgovarajuci dimenziju da nadjem Bridzs nego da sam prisiljen uzimati markentisku socijalu u deklariranoj, to cu uvijek raditi.
Oliverxxx:
Bridgestone...koji model??
matija84m:
Molas ML50
stipe:
vec godinama najbolja guma za skutere
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju