Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
zvonkec92:
Meni je start prelos jer sam neki dan stavio pia kvacilo sa bjelim federima i serijsko mina zvono koje je tolko usko da pakne od kvacila vire 4mm van. Sa starim setapom kvacila i zvona sam se drzao sa nmaxom i iso je na zadnji ko od sale...
Corector:
Eto, ima mjesta za napredak na minarelliju. Definitivno serijsko piaggio kvacilo, i rms obicno zvono koje je sire od oem minarelli, a odlicno obavlja posao jer su povrsine piaggio kvacila u potpunosti iskorostene.
To je jedan od rijetkih RMS dijelova koje lajkam.
Koga iznevjeri karbos priie prave sezone i kad se pogube zivci i volja, slobodno nek se javi na terapiju za smirenje na duzi period :D
dacerovs:
Evo Minarellija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
E da, Elistarče ma 130kg zive vage, vagano na sekundarnom otpadu. Posto nisam vjerovao, osobno sam stao na vagu i uvjerio se da je tocno.
Rally bi trebao imati nekih 100kg s koferčetom.
Uzet cemo to sve u obzir i nabacit usporedbu u maksimalno identicnim okolnostima.
Najvise bih volio da netko vozi ovu masinu na Nrgu mc3 primjerice, da ima 65kg i da edikuje okolo s purejetovom moci.
Ovako sa 80kg suvisnog pretovara, tesko je ikome pokazati zube, ali nazire se potencijal koji karbos sa istim setupom bas i ne moze nadmasiti...
Planiram maksimalno podrzati purejet 70 vozace u light kategoriji s light skuterima, to bi bila odlicna reklama i nak vidis ga trecu sezonu s istom radilicom i karikama, hehe.
Podrsku orijesavam na nacin da volontiram u radu i doniram neke dijelove tako da nista ne predstavlja problem.
matija84m:
Da da. Taj potencial sam ja davno prepoznao. Samo nikako da to dokazemo jer uvjek ti vozis tesku puru koju svi kao sa lakocom prelaze.
Ali nije to tako. Jer ta masina na malo laksem skuteru sa laksim i manjim vozacom ide bolje od base konkurencije.
Zamisli da sam swapnul takvu masinu na derbia koji ima 82 kile+ vozac 78 i duza getriba i ko me ima? Imam blizu 120 gpsa sigurno sa jako dobrim ubrzanjem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju