Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
--- Citat: matija84m - 23 Veljača, 2020, 18:33:08 ---Koje ulje si natocil?
Imas kakvo specijalno ispitano dobro?
--- Kraj citata ---
Inace sam tocio od Ine 80w90 i sve je bilo ok. Sad sam imao od Petrola i Mannola, te od Totala u toj gradaciji. Stavio sam Mannol jer je bilo najgusce i onakvo kakvo bi trebalo biti otprilike.
U buduce necu vise experimentirati s rijedjim uljima, iako je na boci ista specifikacija, kad promuckas kuzi se da variraju gustoce.
aragonY:
Jel pricas o ovom zvuku sa videa sa prethodne stranice koji pocinje na 0:37 sekundi klipa i postaje sve jaci i jaci kako se brzina povecava?
Ako da, onda moram obavezno i ja to probati jer mi se bas isti zvuk cuje od tripa za Zg a novo je ulje stavljeno malo prije toga. Bas iritira, osjecas se ko da si tamića zaletio a ne piaggio makinu haha
matija84m:
INA hipenol je bas gust kao med.
Djeluje odlicno za getribu.
zvonkec92:
A vis ja sam vise pristasa rijedeg ulja, u sve skutere trpam ATF i nikad ni jedna getriba ne zuji :icon_scratch:
Corector:
Ina je odlicna po tom pitanju, ovi danasnji hipenoli uopce nemaju onaj teski smrad, ne kuzim. A getribu sada prakticki ne cujem u voznji, buka se extremno smanjila, makar se i dalje cuje kad stojis sa strane. Volio bih u takvu krestalicu utrpat jos gusci hipenol.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju