Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
v3kac:
Da ok ali zasto ta fuzija a ne neki piaggio model ?
Corector:
Slusam sugestiju :D
Corector:
Danas sam malo otvorio prijenos, spakirao sve u listopadu, deklo je zapeklo, tako da sam poceo podmazivati pikse i navoje serafa.
Ovaj post zasluzuje da bude izdvojen. Naime, izmedju ostalog, izmjenio sam i ulje u getribi, poznato francusko ulje Total za getribe, vec u pocetku se ucinilo neobicno rijetko. I getriba mi je dosta krestala.
Izlio francusko ulje van, u ima sta da vidim, pretvorilo se u vodu i jos je crno j#bote wtf samo francuz retardić.
Ova plasticna posudica od Tonka sira se savrseno uglavi u rub felge i lijepo ostavis tako da se francuska pisalina iskapa do kraja.
Zasto opet pljujem po jebenom francuzu, pa zato sto je debilana i teski otpad, ovo je ulje preslo oko 3500km. I jucer sam saznao da je glupi bratic dozivio krsolom sa svojim novim francuzom od 200ks, kojem se sjebala elektronika getribe pa je otresao 14 somica. Bas me zanima kaj ce uzeti nakon tog zamorceta. Ne interesiram se o kojem je modelu rijec jer zelim biti zatucan po pitanju francuza.
Kad sam stavio gusto ulje za getribe, skicanje je utihnulo za 80%, a izgleda da je skroz prestalo jer mi je vjetar poceo puhati u kacigu pa je nisam uopce cuo.
matija84m:
Koje ulje si natocil?
Imas kakvo specijalno ispitano dobro?
v3kac:
Neki bilo koji piaggio model sa pj mottorom.
Koje ulje je sad u getribi ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju