Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (116/257) > >>

zvonkec92:
To moze samo peza da napravi svom vlasniku, samo peza moze zadati tolko patnje i boli, moje saucesce. A zamisli tek da si imao vivu zavrsio bi u nekoj psihijatrijskoj ustanovi, ovakve muke zelim samo svom najboljem neprijatelju...

Oliverxxx:
Peža je kriva i kad nije kriva...
Šta ono piše gore...koja je to vilica???

Lezz22:

--- Citat: Oliverxxx - 17 Veljača, 2020, 20:00:09 ---Peža je kriva i kad nije kriva...
Šta ono piše gore...koja je to vilica???

--- Kraj citata ---

jos k tome paioli je talijanski  :laughing7:

Corector:
Dam se kladit da je francuz inzistirao kod Paiolija da stavi neke gnjecave semeringe. JER na Runneru imam vxr polovnu vilicu, presla 3x vise, masom je bila opterrcena jos vise pogotovo jer sam izdizao na prednji kotac, i nisu propisale nego sam preventivno zamjenio semeringe kada sam dobio zelelenu tvrdocu vilice jer su mi stajali u steku 2 godine.

Bas cu vidjeti kakvi su semerinzi, ak su neki čmrljavi, tu je francuz dao zapovijed da se stave jeftiniji semerinzi kako bi pezo ranije dosao u servis i da se taj rad naplati brat bratu 400 eura.

Al dobro je to sve, samo molim boga da nadjem semeringe za ovo cudo, i da ne potrosim VISE DANA oko rijesavanja problema, jer to je Peugeot. Nije to Talijan pa da ja u voznji sve napravim, ovo treba trazit, molit, cekat, narucivat, prosit za pare...

Zajebana je peza, naradio sam se na njoj, ali eto drzi me taj agregat s kojim sam i dalje nenadjebivo extremno prezadovoljan.

3alfa3:
Semerinzi su od gume, vremenom postane kruca pa mogu pustit zbog toga. Tu je najveca razlika izmedju losih i dobrih.
Cak nije nenormalno da nakon zimske stanke semering na prvih par sabijanja vilice pusti malo ulja pa se onda u voznji opet razradi i brtvi kako treba.

A ono sto i najbolje semeringe moze ubit u kratko vrijeme su prljavi stapovi po kojima klize, pogotovo ako je neki insekt sasuseni u pitanju - ostar je ko zilet i lako unisti semering.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju